ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Solutie alternativa de slabire cu succes

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Tatal meu a slabit 35 de kg datorita unui bypass gastric si se asteapta sa mai dea jos 10-15. Interventia a fost facuta de dr Catalin Copaescu de la clinica Delta Hospital. In prezent restrictiile lui alimentare se refera doar la cantitate. Am vazut ca nu prea se vorbeste de chirurgia bariatrica desi ea este ajutorul de nadejde al celor care au incercat deja toate dietele din lume fara vreun rezultat.

Cele mai intalnite operatii bariatrice sunt gastric banding (inelul gastric), bypass-ul gastric si gastric sleev-ul. Dintre acestea inelul este cea mai putin drastica, insa totodata cea mai putin sigura ca efecte, pt ca se bazeaza pe vointa celui care se opereaza, mai precis se poate trisa consumandu-se alimente lichide bogate in calorii.

Am mai scris ceva si la sanatate pe aceasta tema, insa am reluat si (imbogatit) aici pt ca mi s-a parut mai potrivit :)
  citeaza   raspunde

dr copaescu opereaza si la spitalul sf Ioan si probabil pe bani mai putini, nu? de ce n-a incercat inelul, care macar e reversibil?
  citeaza   raspunde

a lucrat. Eu stiu ca acum e de gasit doar la Delta Hospital. Iti dai seama ca nu se compara conditiile dintr-un spital de stat cu cele de la delta. Aici a gasit inclusiv un Grup de Suport pt pacientii obezi. Inainte de a lua hotararea a participat, gratis, la un seminar pe tema Chirurgiei Obezitatii, la sediul clinicii. Asa a aflat tot ce avea nevoie pt a a lua o decizie in cunostinta de cauza. :) Operatia nu ti-o alegi tu, ti-o recomanda medicul in functie de istoricul personal, alte afectiuni, etc.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: