Invitatie Workshop Capital Plaza

INVITATIE


Event4all - alaturi de EIT Forum Auto - Importator Volvo, Carton, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si Silhouette- Centre de Slabit si Infrumusetare - anunta cel de-al doilea eveniment din seria "Women and Children First 2012 "- Get the best value from your lives" dedicat femeilor active, femeilor insarcinate, mamelor si copiilor .

Evenimentul se va desfasura la Capital Plaza in zilele de 30, 31 martie si 1 aprilie 2012.
Concept inovativ de eveniment , acesta cuprinde workshop-uri interactive sustinute de reprezentantii celor mai importante companii pe teme de sanatate, nutritie, frumusete, preventie, cariera, asigurari medicale, design, moda, dans si sport .

In cadrul Women And Children First 2012 Get The Best Value From Your Lives"- Dr. Rares Nechifor va vorbi despre tratamentele moderne ale fibroamelor uterine.
Foarte multe femei sufera din cauza fibromului uterin: sangerari abundente ce fac fiecare ciclu un chin, abdomen marit, dureros, urinat frecvent, infertilitate. Una din patru femei au astfel de probleme! Multe dintre ele amana tratamentul si traiesc ani de zile cu aceste simptome. De ce? Pentru ca asteapta o solutie rezonabila! Cea clasica, operatia, scoaterea uterului nu poate si nu este solutia corecta! O spun studiile medicale, dar mai ales o simte fiecare femeie!
Exista insa si solutii rezonabile, moderne, eficiente, ce fac histerectomia inutila: embolizarea fibroamelor uterine si chirurgia laparoscopica. Ambele tehnici, alese potrivit fiecarui caz, uneori combinate, ofera o solutie pentru 99% din cazuri. Ele sunt insa putin cunoscute, putin promovate in cabinetele de ginecologie, practicate in putine spitale.
Dar ele exista, iar aceste tratamente moderne sunt accesibile femeilor din Romania.

Companiile vor acorda gratuitati pentru produsele si serviciile acestora tuturor participantelor.

O camera speciala va fi amenajata pentru copii de catre firma BOKO, unde se vor derula programele Cinematecii Junior - programe pentru copii de dezvoltare a culturii generale si a valorilor traditionale romanesti cu ajutorul filmelor si povestilor de odinioara.

Biletul pentru cele trei zile este 35 RON - se poate achizitiona pe site-ul biletoo.ro sau direct pe office@medic4all.ro.

garbo_364
Postat pe 20 Martie 2012 15:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FORMARE DE BAZA IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 30 SEPT. 2011 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 25 Februarie 2012 15:44
azi a murit actrita Elizabeth Taylor 1 De la: vuvuzela 23 Martie 2011 18:07
SECRETELE INTERZISE ALE LUMII 16 De la: Alexxandra 21 Martie 2010 17:21
FORMARE IN PSIHOLOGIA MUNCII SI A TRANSPORTURILOR: 29-30 OCT. 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 11 Octombrie 2010 15:39
PROGRAM PENTRU COPII AGRESIVI: 26-27 MARTIE 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 14 Februarie 2010 13:40
Setari Cookie-uri