Comercializam seifuri (antifoc, antiefractie), cutii postale (individuale, ptr asociatii), sisteme inchidere, clasificatoare pentru dosare

Companiaeste specializata in:fabricarea,importul si comertul cu dispozitive de maxima securitate,in domeniile: anti-furt, anti-incendiu.
Produsele pe care le comercializam sunt:
usi de trezorerie securizate pentru banci,
cutii de valori sau numerar,
seifuri de stocare a datelor cd, dvd s.a
seifuri pentru arme,
seifuri din metal cu structura ignifugata pentru depozitarea documentelor cu valoare,
seifuri cu cifru rotativ sau electronic,
seifuri pentru birou si pentru acasa ,
incastrabile in perete,
incorporate in birou sau podea , s.a.
Dispozitivele anti-furt si anti-incendiu ale firmei Metallotechnica sunt cunoscute pentru calitatea inalta a designului si a materialelor folosite , completate de certificare internationala .

In scop de securitate maxima ,peretii seifurilor noastre (productia proprie EX: SEIF RM1,RM2,RM3,RM4,SM1)sunt umpluti ciment arssi cu anti-abraziv impotriva taierii ,forarii mecanice sau electrice cu instrumente de taiere si arzatoare (chiar si cele mai performante).
Usile sunt fabricate cu bi-sau trilateral inchidere multipunct activ(la cele productie proprie au 8 puncte mobile de inchidere.
Seifurile sunt apte si conforme cu standardele necesare in vigoare (kN)colaborand cu SARGENT&GREENLEAF-U.S.A,KABA MAUER -GERMANY,KABA ILCO U.S.A,CANADA dar si cu Eagle Safes Coreea brand mai actual recunoscut in toata lumea
Respecta acordul de cerinte sporite cu privire la mijloacele de securitate pasiva.
Metallotechnica are ca scop aderarea la maxim la standardele: BSS EN 1143 - 1,EN 1300,
Designul este in conformitate cu Norma Europeana.
Produseleimportate (Coreea) au fost indelung studiate, analizate si testate la impact, incendiu si explozie de catre laboratoarele din Elvetia.
Numerosi clienti, banci, companii multinationale cu diverse activitati, Consiliul de Ministri al Republicii Bulgaria si a unor ministere, misiunile diplomatice, unitati militare, operatori de telefonie mobila, celebre magazine de bijuterii, liniile aeriene, tour - operatori , hoteluri, multe altele au ales produsele noastre in scopul de a-si putea garanta securitatea .
Seifurile noastre productie proprie RM1,RM2,RM3,RM4,SM1 sunt, de asemenea, instalate pe panourile de avioane si iahturi.
Din anul 2000 privind activitatea companiei Metallotechnica ltd Sofia , a construit spatii pentru nevoile locale si institutii bancare straine.

Compania a fost atribuita cu lucrari de finisare si mobilier de birou si de catre mari sedii ale companiilor de leasing sau societati de avocatura.
Contact:Adresa: Str Fainari, nr 7, Corp A, parter, ap 1, sector 2, Bucuresti
Telefon:
0314256545/ 0771638126/ 0771638135
Site: http://metallotechnica.shopmania.biz
Adresa mail: office@metallotechnica.ro
kalamataoliveoil
Postat pe 25 Noiembrie 2011 10:44
In acest mom,ent, incuietoarea imi lipsea!
Noli
Postat pe 25 Noiembrie 2011 10:48

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Bancuri mai vechi simai noi0De la: 19 Mai 2009 07:52
Voi cum faceti fata perioadei de doliu?62De la: vitan 5 Martie 2014 16:43
radio erevan2De la: Ridhima 22 Ianuarie 2009 21:55
buna cassy20De la: nazirra 20 Mai 2010 21:07
am nevoie de o informatie4De la: eladaela 18 Octombrie 2009 12:53
Setari Cookie-uri