| buna astazi se implinesc 3 luni de cand am nascut si azi dimineata m-am trezit cu picaturi de sange ce le-am avut aproape toata ziua.eu de vreo saptamana iau anticonceptonale(cele pe care mi le-a prescris ginecologul zicandu-mi ca sunt singurele anticonceptinale ce se pot lua in timpul alaptarii),care sa fie cauza sangerari????????????????????ajutati-ma cu un sfat ca sunt ff preocupata pt ca am inteles ca daca imi vine menstruatia e posibil sa nu mai vrea bebelusul sa suga la san din cauza ca isi schimba laptale gustul.. | ||
|
byondyna83 Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:16 |
||
|---|---|---|
De la: byondyna83, la data 2011-11-12 01:16:39buna astazi se implinesc 3 luni de cand am nascut si azi dimineata m-am trezit cu picaturi de sange ce le-am avut aproape toata ziua.eu de vreo saptamana iau anticonceptonale,care sa fie cauza sangerari????????????????????ajutati-ma cu un sfat ca sunt ff preocupata pt ca am inteles ca daca imi vine menstruatia e posibil sa nu mai vrea bebelusul sa suga la san din cauza ca isi schimba laptale gustul.. apeleaza la medicul de specialitate.sanatate |
||
|
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:20 |
||
|
pai, ti-a revenit menstruatia, foarte simplu. nu e nimic anormal. alaptatul va fi ca de obicei, poate ca laptele isi va schimba gustul in aceasta perioada, dar nimic grav. alapteaza ca de obicei si cu asta basta! succes! |
||
|
|
||
|
irene13 Postat pe 24 Noiembrie 2011 07:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Invitatii botez | 4 | De la: garbo246801 8 Noiembrie 2011 12:37 |
| Lapte matern cu biberonul | 21 | De la: veverik 26 Iulie 2017 11:55 |
| aplic unghii false cu gel sau acryl la domiciliul clientei sau al meu | 1 | De la: unghiifalseroxana 10 Noiembrie 2010 21:49 |
|
|
||
| ....... | 2 | De la: garbo_3830 15 Iulie 2012 02:14 |
| bebelasi de 9 luni si activitatile lor | 32 | De la: ralucimp 3 Noiembrie 2009 11:13 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună