| buna astazi se implinesc 3 luni de cand am nascut si azi dimineata m-am trezit cu picaturi de sange ce le-am avut aproape toata ziua.eu de vreo saptamana iau anticonceptonale(cele pe care mi le-a prescris ginecologul zicandu-mi ca sunt singurele anticonceptinale ce se pot lua in timpul alaptarii),care sa fie cauza sangerari????????????????????ajutati-ma cu un sfat ca sunt ff preocupata pt ca am inteles ca daca imi vine menstruatia e posibil sa nu mai vrea bebelusul sa suga la san din cauza ca isi schimba laptale gustul.. | ||
|
byondyna83 Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:16 |
||
|---|---|---|
De la: byondyna83, la data 2011-11-12 01:16:39buna astazi se implinesc 3 luni de cand am nascut si azi dimineata m-am trezit cu picaturi de sange ce le-am avut aproape toata ziua.eu de vreo saptamana iau anticonceptonale,care sa fie cauza sangerari????????????????????ajutati-ma cu un sfat ca sunt ff preocupata pt ca am inteles ca daca imi vine menstruatia e posibil sa nu mai vrea bebelusul sa suga la san din cauza ca isi schimba laptale gustul.. apeleaza la medicul de specialitate.sanatate |
||
|
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:20 |
||
|
pai, ti-a revenit menstruatia, foarte simplu. nu e nimic anormal. alaptatul va fi ca de obicei, poate ca laptele isi va schimba gustul in aceasta perioada, dar nimic grav. alapteaza ca de obicei si cu asta basta! succes! |
||
|
|
||
|
irene13 Postat pe 24 Noiembrie 2011 07:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand balansoar pentru bebelusi | 1 | De la: XEMONIA 18 Noiembrie 2010 23:27 |
| gaby | 4 | De la: anaROBERT 7 Ianuarie 2011 12:48 |
| respiratia la sugari | 17 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 08:14 |
|
|
||
| Pastrarea mancarii lui bebe la congelator? | 9 | De la: Aly_Fab 13 Mai 2010 15:49 |
| VITAMINA D3 SOL.INJ 300.000 U.I | 1 | De la: alinacristina 29 Martie 2010 15:16 |
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei