si ca se se oftice iar ameno , uite ca ma scriu ceva de un eveniment cu staif Eveniment Palarii Vintage de exceptie: pe 27 februarie incepand cu orele 14 (si terminandu-se aproximativ pe la 18.30) in centrul vechi al Bucurestiului, la Fotocabinet - minunatul atelier al Maestrului Eugen Ciocan (intrarea este prin pasajul dintre str.Lipscani si str.Blanari). Eugen Ciocan este acel fotograf-unicat care realizeaza portrete in stilul si tehnica de la inceputul secolului XX. O expozitie cu vanzare (peste 150 de palarii) si multe "bunatati" pt vizitatori (ceai, sampanie, concerte). Un eveniment realizat intr-un decor incredibil (cladire clasica, mobilier de colectie, picturi murale, etc), asezonat cu ceai si sampanie frantuzeasca si 2 mini-concerte inedite: Doina Lavric (care aduna si canta melodii vechi, sansonete, etc) si Max Belciug (chitara). Sunt o multime de palarioare "noi" disponibile. Un eveniment cu dichis. |
||
ileana_damian Postat pe 23 Februarie 2011 16:34 |
||
---|---|---|
deci cosuri cu fructe si flori de plastic de pus in capul patzachinelor pe post de palarii, normal. |
||
Thor_again Postat pe 23 Februarie 2011 16:38 |
||
gresit Thor, gresit tare de tot de data asta :) sau nah, e chestie de gust pana la urma. subiectivism etc. eu i-am vazut pe facebook si imi place despre ei / ele ce or fi. |
||
|
||
ileana_damian Postat pe 23 Februarie 2011 17:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vom ramane fara curent,la nivel planetar? | 49 | De la: garbo074997 22 Septembrie 2010 20:06 |
Party vineri pe 25 BOTOX & ZOOM Party! | 6 | De la: ileana_damian 22 Februarie 2011 15:35 |
DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 20-22 APR.2012 | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 25 Februarie 2012 15:45 |
|
||
FLORIILE | 1 | De la: Alexxandra 27 Martie 2010 16:33 |
cutremurul din Chile | 1 | De la: Alexxandra 3 Martie 2010 18:38 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani