analize in cazul opririi in evolutie a sarcinii

BUNA ,FETELOR!Am avut o sarcina oprita in evolutie la 12 saptamani si am vrut sa gasesc cauza.AM facut o serie de analize profilul TORCH,ANALIZELE de trombofilie,ureaplasma,citomeg..,listeria,am facut si analiza a fatului (a iesit bine),anticorpii antinucleari,ce sa zic f multe analize .Toate mi-au iesit f bune.Am lasat sa treaca 5 luni sa-mi revin un pic si am facut si analizele :dozarile hormonale ,de tiroida,lupus(astea sunt analize ce se dau in cazul bolii abortive) si am mai facut si MTHFR si FACTORUL Laiden.Dozarile hormonale ,anal. tiroida ,lupus au iesit f bine.DAR MTHFR a iesit:mutatia 677>T in gena MTHFR a fost identificata in stare heterozigota;mutatia 1298A>C in gena MTHFR nu a fost identificata.LA factorul laiden astept rezultatul.CIne poate sa ma lamureasca si pe mine ce inseamna rezultatul de la MTHFR?Va rog sa-mi raspundeti ,daca cineva a mai facut si stie!!!!!
nyko_naty
Postat pe 24 August 2010 09:57
E O GENA NASPA,pe care o au unii oameni,care te face sa nu poti asimila acidul folic,exact ce trebuie cand esti gravida,ar trebui sa faci injectii,cu vitamina asta,daca mai vrei sa incerci sa fci copii,cred ca da rezultate.Copilul o poate lua din sange,intraba medicul tau!!!
Am gasit asta,punand in bara de search,de la yahoo,numele genei.D
daniilia
Postat pe 2 Septembrie 2010 15:38
Pe de alta parte o sarcina oprita in evolutie este 99.99% pe baza de stres. Faptul ca copilul n-a asimilat vit B9 (fiind vit ce ajuta dezvoltarea sistemului nervos) se poate datora exact stresului suferit de mama si nu unei boli genetice. Chestia cu genetica a fost demontata de cercetatori - dezvoltarea copilului depinde in mult mai mare masura de conditiile de viata ale mamei in timpul sarcinii decat de bagajul genetic. Si cand zic conditii de viata nu ma refer la cat fumeaza si in ce saracie traieste ci la echilibrul psihic si suportul familiei de care are sau nu parte (uneori si faptul ca esti lasat in pace de cei dargi conteaza ca suport).
Cunosc mai multe cazuri de sarcini oprite in evolutie la care s-a putut determina exact ziua in care s-a oprit si s-a putut identifica sursa stresului. Unul foarte celebru este chiar Romanita Iovan.
Streseaza-te mai putin si veio avea copii sanatosi si destepti. Bafta
balintizabella
Postat pe 6 Septembrie 2010 15:37
Buna. Imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Inteleg prin ce ai trecut. Am pierdut si eu o sarcina de 8 saptamani. Ca si tine mi-am facut zeci de analize. Toate au fost bune. Nu mi s-a dat nici o explicatie medicala. Nu treb sa iti faci griji . Eu am ramas iar insarcinata dupa un an si am nascut un baiat sanatos, la termen. In sarcina am urmat un tratament cu utrogestan (toata sarcina) alaturi de vitamine si fier.
MULTA SANATATE
marinelanitu
Postat pe 10 Septembrie 2010 09:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cate incercari v-au trebuit? 4 De la: vasilicasavoiu 7 Aprilie 2009 21:04
testu de sarcina 8 De la: garbo_398565 12 Mai 2014 20:14
O posibila sarcina? 7 De la: garbo_471408 23 Iulie 2017 21:38
Va rog sa-mi recomandati un doctor bun in Constanta! 69 De la: 2na_kidz 22 Noiembrie 2017 13:46
Ce mananca bebe la 4 luni? 1 De la: nik_gexu 9 Iunie 2010 08:48
Setari Cookie-uri