ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ajutati-ma va rog

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

BUNA. SUNT DISPERATA. AM 20 ANI J AM O RELATIE DE 3 ANI SI JUMATATE. IL IUBESC FF MULT . DUPA 3 ANI IN CARE AM AVUT O RELATIE LA DISTANTA EU AM VENIT IN BUCURESTI LA FACULTATE SI NE-AM MUTAT IMPREUNA. ZIUA ACEEA AR FI TREBUIT SA FIE CEA MAI FERIKITA ZI DIN VIATA MEA .. DUPA 3 ANI DE VISE NI S-A IMPLINIT VISUL NOSTRU DE A STA IMPREUNA.DAR EXACT IN ZIUA ACEEA EL A FACUT O CRIZA( ARE EPILEPSIE) M-AM SPERIAT FFF MULT...PT K S-A LOVIT LA CAP..DAR AM AVUT NOROC K SI-A REVENIT REPEDE. INSA DE ATUNKI S-A SCHIMBAT TOTUL..AM CREZUT K POT TRECE PESTE DAR NU..MI-E TEAMA SA STAU KU EL, SA DORM LANGA EL...SI MA DOARE NU MAI VREAU SA SIMT ASTA PT CA IL IUBESC.STIAM CA ARE BOALA ASTA SI AM ACCEPTAT DAR ACUM DUPA FAZA AIA MI-E TEAMA.STIU CA NU POATE SA-MI FACA RAU DAR NU MAI AM CURAJ SA FIU KU EL FARA SA FIE NIMENI PRIN PREAJMA. AJUTATI-MA VA ROG NU VREAU SA MA DESPART DE EL AS SUFERII ENORM .EU SUNT FFF SENSIBILA SI MI-E TEAMA DE AMINTIRI DE TOT.
  citeaza   raspunde

Marina, linisteste-te fata!
Era normal sa faca o criza daca are epilepsie pentru simplu fapt ca a fost un moment emotional foarte puternic si asta este rectia.
Citeste (ca esti fata desteapta) despre epilepsie si vezi ca se poate trai cu ea sau cu persoanele care o au destul de bine.
Mai ales ca stiai ca are asta si tu nu ai facut un studiu despre aceasta boala asta e surprinzator.

Ce credeai ca e o gluma, e ca o durere de cap?

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: