| in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac? |
|
anastan Postat pe 22 Iunie 2010 16:52 |
|---|
De la: anastan, la data 2010-06-22 16:52:09in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac?Pai nu stiu...Mai dicuta si tu cu el,,comunicati,,ajungeti la comun acord...Vezi ca il deranjeaza,,are nevoie de o pauza...Discutati.Sau poate nu este potrivire de caracter... |
|
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Iunie 2010 18:57 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Scoala vietii. | 81 | De la: suparatu_ 26 Septembrie 2013 21:43 |
| eUniversum - Clarvazatori, cartomantie, preziceri, tarot | 2 | De la: DD_BB 30 Ianuarie 2012 18:39 |
| Intrebare. | 44 | De la: ulygarbo 11 Aprilie 2017 01:07 |
|
|
||
| va rog...ajutati-ma si pe mine cu un sfat!! | 11 | De la: kidz008307 26 Iunie 2010 17:16 |
| Vreau sa fiu Momolica | 11 | De la: garbo265966 18 Iunie 2012 10:51 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună