in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac? |
anastan Postat pe 22 Iunie 2010 16:52 |
---|
De la: anastan, la data 2010-06-22 16:52:09in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac?Pai nu stiu...Mai dicuta si tu cu el,,comunicati,,ajungeti la comun acord...Vezi ca il deranjeaza,,are nevoie de o pauza...Discutati.Sau poate nu este potrivire de caracter... |
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Iunie 2010 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatii parinte - copii ! | 25 | De la: garbo078762 16 Februarie 2013 11:27 |
legarea trompelor | 3 | De la: garbo057460 3 Ianuarie 2012 19:16 |
cu sau fara prezervativ | 38 | De la: garbo_7980 23 Noiembrie 2012 23:34 |
|
||
In ziua in care m-am iubit cu adevarat Charles Chaplin | 40 | De la: Luna_in_capricorn 6 Decembrie 2011 19:39 |
gust amar-o poveste neobisnuita | 18 | De la: violett 5 August 2009 12:45 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an