| in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac? |
|
anastan Postat pe 22 Iunie 2010 16:52 |
|---|
De la: anastan, la data 2010-06-22 16:52:09in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac?Pai nu stiu...Mai dicuta si tu cu el,,comunicati,,ajungeti la comun acord...Vezi ca il deranjeaza,,are nevoie de o pauza...Discutati.Sau poate nu este potrivire de caracter... |
|
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Iunie 2010 18:57 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CREDETI IN DESTIN? | 59 | De la: garbo_1443 25 Iunie 2012 23:07 |
| Femeia Gemeni si barbatul scorpion | 26 | De la: varuzza 16 Ianuarie 2012 11:11 |
| sal | 7 | De la: ana02 7 Iulie 2009 23:26 |
|
|
||
| iubiri interzise! | 101 | De la: oanas_2004 15 Februarie 2011 18:30 |
| Ce parere aveti despre permisul de conducere? este greu la inceput sa inveti sa conduci daca esti de la punctul zero.Adica bata | 46 | De la: ingerasulluptator 8 Noiembrie 2011 15:05 |
3 din 4 români au încercat să slăbească cel puțin o dată. De ce este momentul să vorbim diferit despre gestionarea greutății
Salvați Copiii: Reducerea vârstei răspunderii penale nu corectează cauzele unor evenimente tragice
Cum ajung copiii și adolescenții la acte de violență extremă: factorii declanșatori și semnele văzute prea târziu
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România