Cartile personalizate pentru copii sunt un produs emotional.Noi, de fapt, nu vindem carti, ci dorinta omului de a fi important, de a-si vedea numele inscris intr-o carte.Si ca sa vedeti ca am dreptate, faceti un experiment.Dupa ce duceti un film la developat, in momentul in care sunt gata pozele, care este prima persoana pe care o cautati sa o vedeti cum a iesit- evident DUMNEAVOASTRA .Tinand cont de impactul acesta foarte puternic, oamenii vorbesc despre acest lucru cu entuziasm.Pur si simplu n-o sa va vina sa credeti cat de repede se duce zvonul despre un produs bun, emotional. CA EROU AL POVESTII, COPILUL TAU VA DORI SA CITEASCA O DATA...SI INCA O DATA DESPRE SUCCESUL SAU. COPILUL TAU ESTE EROUL POVESTII! UN CADOU CARE VA FI PRETUIT TOATA VIATA! (O carte personalizata contine 36-38 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate. Povestirea include : numele copilului, varsta, numele prietenilor, al invatatoarei/educatoarei, localitatea, etc) pentru detalii si comenzi: isa_zavaliche@yahoo.com |
|
isa_zavaliche Postat pe 13 Martie 2010 17:18 |
|---|
|
Cred ca potiposta anuntul tau pe kidanunt.ro este singurul site de anunturi gratuite pt copii si tot mai multi parint sunt pe el! succes |
|
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:25 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Copii supraponderali | 44 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:46 |
| intrebare pt mamici cu bebei care au avut pojarel | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 16:30 |
| De la ce varsta e normal sa le cada dinti? | 16 | De la: garbo_446242 14 Iulie 2017 13:50 |
|
|
||
| patutul copilului | 31 | De la: kidz005551 29 Noiembrie 2009 13:57 |
| Crese in Iasi | 4 | De la: rox_is 6 Septembrie 2009 07:33 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună