legat de subiectul,IMI DORESC UN BEBE,eu sunt in asteptare de cativa ani buni,simt ca nu mai am rabdare,putere si curaj sa mai sper.In fiecare clipa din fiecare zi doar asta imi imaginez,eu cu bebele meu in brate.Oare mai exista sanse?????Stiu ca in primul rand doar Dumnezeu va hotari,dar il rog neincetat sa se uite si la mine si sa-mi implineasca aceasta imensa dorinta,dar tot mai frecvent am nesansa de a cunoste femei cu aceeasi problema ca a mea,iar acest lucru ma deprima mai mult,ma descurajeaza si ma face sa vad si mai rau situatia,ce sa mai fac?la dr merg lunar,trat am facut tot ce mi s-a zis,ce sa mai fac???sunt disperata tare |
kidz005701 Postat pe 28 Noiembrie 2009 17:27 |
---|
nu trebuie sa disperi ca mai rau i-ti faci.nu stiu de unde am atata dorinta sa-i incurajez pe altii cand si eu sant in aceeasi situatie,incearca sa nu te mai gandesti.eu ma duc la doctor de 10 ori pe luna de un an si degeaba,luna de luna sper si ma gandesc ca odata si odata......sa speram ca dumnezeu ne va ajuta si cu asta,ca el e singurul in care mai cred......bafta si nu te descuraja,mergi inainte si mai scimba doctorul |
kidz004308 Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
foitele chinezesti | 8 | De la: onutza_kidz 6 Decembrie 2013 02:28 |
Oglinda | 97 | De la: Axl_R 25 Ianuarie 2017 14:21 |
salut sant noua pe acest site si am si eu o intrebare ultima menstruatie a fost pe 5 feb 2013 pe 10 martie am fost la eco si medicu mia spus ca am 9 sapt si sarcina arata de 5 6 sapt sa ma programat pe data de 16 aprlie la alt control este posibil sa fie | 6 | De la: garbo_12945 8 Mai 2013 19:12 |
|
||
o carte pentru conceptie | 5 | De la: cristinamoldovan11 26 Octombrie 2009 23:29 |
Idei de cadouri pentru pitici | 2 | De la: tessy78 5 Decembrie 2009 09:27 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice