Vand carucior Wampol 2in1 , culoare portocaliu-crem, in stare foarte buna, produs in Polonia. Se poate trimite oriunde in tara. Caracteristici: * Cadru usor, din aluminiu. * Spatar reglabil �n 4 pozitii de la orizontal p�na la vertical * Centura de siguranta �n 5 puncte. * M�ner reglabil bidirectional, suport picioare, reglabil �n diferite pozitii. * Suspensii mari laterale. * Suport picioare reglabil �n diferite pozitii. * Fereastra de supraveghere pe capotina. * Suspensie separata reglabila la fiecare roata. * Plasa de siguranta anti t�ntari. * Roti de marime mare. * Husa lavabila. * Capotina este reglabila vara+iarna. * Se �nchide plat. Accesorii incluse: * Port bebe cu �ntarire inferioara. * Geanta pentru scutece, biberon, stergatoare. * Saculeti pentru picioare. * Cotiera de iarna si sport. * Invelitoare de iarna pentru picioare * Cos inferior mare pentru cumparaturi. La adresa http://www.muccelmic.com/carucioare-multifunctionale/carucior-wampol-explorer-tour-full-p-628.html puteti vedea modelul. Daca doriti va trimit poze ale caruciorului si ale accesoriilor pe email. Rodi |
||
pixooxiq Postat pe 26 Septembrie 2009 19:36 |
||
---|---|---|
Buna,dar un pret ??? cat costa caruciorul??? | ||
myra_mary2007_yahoo_com Postat pe 26 Septembrie 2009 22:26 |
||
Buna! Imi poti spune un pret pt carucior? Eu sunt din Iasi, iar bebelusul meu e pe drum:). Imi poti trimite poze si cu caruciorul tau? Pe site-ul indicat de tine arata f bine carutul. Adresa mea e [email protected] |
||
|
||
adris Postat pe 18 Octombrie 2009 15:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand 2 rochite 4-6 luni, superbe | 1 | De la: adelaeu 13 Iulie 2010 23:13 |
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu | 2 | De la: madyrizi 26 August 2009 16:17 |
Jucarii pentru copii | 1 | De la: kidz000259 12 Martie 2009 23:09 |
|
||
Sunt confuza ! | 6 | De la: garbo_421273 6 Decembrie 2015 14:40 |
carut de vanzare | 1 | De la: DACIANAIBRIAN 8 Mai 2008 13:33 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani