Webkinz

are careva?

detalii:
Webkinz: animalutele de plus prind viata pe internet!

Fiecare animal Webkinz are atasat un cod secret ce poate fi descoperit dupa cumparare. Cu ajutorul lui, copiii se pot inregistra in Webkinz World (pe www.webkinz.com) alaturi de animalul ales, adica versiunea virtuala a jucariei cumparate.

Acolo pot avea grija de el, il pot imbraca, il pot duce la doctor, pot juca jocuri, pot participa la activitati educative variate sau pot vizita alti membrii Webkinz.
Inregistrarea in Webkinz World nu presupune divulgarea datelor personale ca adresa de e-mail, nume de familie sau numar de telefon.

Jocul ii prinde adesea si pe cei mari de exemplu persoanele adulte care nu stapanesc foarte bine limba engleza au acum sansa sa isi perfectioneze cunostintele in timp ce copiii/nepotii lor abia o invata.

In spatiul virtual, micutii pot castiga proprii bani virtuali (numiti KinzCash) si alte bonusuri. Astfel copiii invata sa fie economi si, in acelasi timp, deprind responsabilitatea fata de un animal de companie: merg in magazine virtuale pentru a isi hrani pet-ul, il imbraca, ii pot decora camera, gradina in care pot creste legume si fructe, ba chiar il pot trimite si la studii.

Producatorii asigura ca Lumea Webkinz este complet sigura si securizata: website-ul are si o sectiune de chat unde cei mici se pot intalni, insa a fost conceput cu un sistem de control ce permite parintilor sa aleaga nivelul de protectie. Exista optiunea de chat cu fraze prestabilite (peste 900 la numar) sau chatul liber care este protejat de un filtru semantic.

Copiii invata astfel sa devina responsabili, sa aiba grija de un animal de companie si, cel mai important, isi pun la incercare inteligenta si creativitatea.
kaya
Postat pe 29 Iulie 2009 11:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
laptic de vaca,lapte praf sau de amandoua? 29 De la: dancris 11 Mai 2010 13:55
ce mananca un bebe de 7 luni 33 De la: garbo213606 12 Iulie 2011 17:20
voi dati VIGANTOL copilasilor vostri? Care e parerea voastra despre asta 122 De la: anaROBERT 11 Aprilie 2010 16:31
gradinite pt. 2 ani 30 De la: office_salinasusesi_ro 26 Martie 2010 09:27
Doctor bun specialist - aleorgolog 22 De la: garbo_9732 30 Noiembrie 2012 16:50
Setari Cookie-uri