ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Maternitate de stat sau privata?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

neluand in considerare pretul, as dori sa stiu unde este mai bine sa nasti din punctul de vedere a atentiei acordate, a calitatii medicului, a riscului de boli.

  citeaza   raspunde

fara nici o discutie...la privat.... sunt conditii muuult mult mai bune decat in cele de stat pot zice chiar fara sa gresesc ca sunt conditii ca intr-un hotel de 5 stele.... si doctorii si asistentele sunt muuult mai atente .....curatenia nici nu iti zic... super ok...la spitalele de stat ce gasesti mizerie,gandaci, asistente plictisite care iti vb in 2 peri....sfatul meu este sa te duci sa nasti la privat dak iti permiti financiar....pupicei...
  citeaza   raspunde

la spital privat e mai curat, mai putin aglomerat, probabil ai rezerva separata (nu stai cu alta mamica impreuna, desi si asta e discutabil:poate unele pers nu vor sa stea singure, poate se plictisesc, sau poate unele nu vor sa stea cu bb in camera , poate vor sa doarma sa se odihneasca), dar medicii... sunt aceiasi (stiu medici care lucreaza tot ei si la stat si la privat, deci ca si cunostinte medicale nu cred ca e vreun avantaj sau dezavantaj nici colo nici colo). In schimb cred ca au aparatura mai performanta le privat si mai cred ca ar trebui, costul pe care il platesti cu factura, sa fie toti banii pe care ii dai: sa nu se mai astepte spagi de vreme ce ai platit o data serviciile lor... Dar nu am nascut la privat, doar am fost la analize si sincer, fiind aceiasi oameni nu mi s-au parut cu nimic mai "umani" decat la un spital de stat. Acuma depinde de la spital la spital, mia bine intreeaba direct despre spitalul unde vrei sa mergi tu, poate stie cineva decavd espre el in mod aparte. Mai tine insa cont de un lucru: unde te duci tu sa nasti (INDIFERENT DE SPITAL), intereseaza-te daca au neonatologi, posibilitatea de interventii urgente, reanimare etc in caz de ceva (DOAMNE FERESTE!):stiu spitale private unde DOAR NASTI , si de unde te trimit pe urma cu salvarea tot la stat daca se intampla ceva si ei nu pot face fatza... (adica spitalul ala sa aiba atat pt mama cat si pt copil toate specializarile medicale (cardiologie,pediatrie, gastro-enterologie etc, altfel din punctul meu de vedere tot luxul pe care ar putea sa il ofere nu-mi foloseste la nimic)
  citeaza   raspunde

eu am nascut ambii copii la spitalul de stat aici in sibiu si sa stii ca am avut conditii cat de cat bune la nastere eu zic ca conteaza mult medicul cu care nasti cat e de atent cum iti vb si nu in ultimul rand si cat e de priceput,medicul cu care am nascut eu profeseaza si la o clinica particulara si sa stii ca nu m-a sfatuit in nici un fel sa aleg clinicile particulare nici nu a adus in discutie sincer!
  citeaza   raspunde

Eu am nascut la maternitate privata.
  citeaza   raspunde

La maternitatea privata nu ai ce sa reprosezi.Incepand de la conditii si pana la personal toate sunt la standarde ridicate.Eu am nascut prin cezariana si fetele de acolo(asistentele)m-au ajutat foarte mult(vreau sa specific ca nu le-a dat nici un ban in plus fata de cei platiti la externare cu chitanta).Am fost foarte multumita si al doilea copil vreau sa il nasc tot acolo.
  citeaza   raspunde

Eu am nascut la privat si recomand tuturor mamicilor sa merga la privat ,conditiile sunt extraordinare fara discuti,am cateva prietene care regreta ca nu au nascut la privat .....credeau ca am fitze in cap de ma duc sa nasc la clinica privata,acum dupa ce au nascut si dupa experianta nasoala pe care au trait-o in spitalul judetean ,regreta ca s-au zgarcit la bani.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: