uliana și Costin Ghinea cântă iubire, fie că o fac acasă, în intimitatea familiei pe care au creat-o în 2013 atunci când au spus „Da!", fie că o fac pe scenă acolo unde le sunt alături celor care-și doresc să-și unească destinele și să pornească în noul drumul pe acordurile pieselor pe care le cântă alături de colegii din Prestige Orchestra. De fiecare dată când se află în fața iubirii, involuntar își duc aminte despre cum a pornit povestea lor, în urmă cu 15 ani, atunci când tot muzica a fost cea care i-a unit. 

Iuliana a venit atunci să dea o probă pentru că-și dorea să cânte în trupa în care Costin era deja, iar primul contact vizual a fost și primul fior al iubirii. Și, pentru principiul văzut, plăcut, luat, după doar 2 săptămâni de la această primă întâlnire cei doi se muta împreună pentru totdeauna.

„Ne-am cunoscut la un eveniment unde eu am venit să dau o probă pentru a cânta în trupa în care cânta deja Costin la Ploiești. A fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu ne-am plăcut. S-a întâmplat totul din priviri. Efectiv, toată seara nu ne-am luat ochii unul de la celălat. A fost să fie! După eveniment, Costin a plecat în Egipt pentru un concert și, după două săptămâni, când s-a întors, ne-am mutat împreună. „Declarațiile” timide de dragoste au venit de la distanță, din Egipt, prin telefon. A fost destul de greu să ne vorbim pentru că, de acolo, Costin nu avea posibilitatea să mă sune și nu avea nici acces la Internet. Acele două săptămâni ne-au făcut să ne dorim să ajungem mult mai repede unul la celălalt. Ne-am văzut și ne-am plăcut!”, povestește Iuliana.

De-a lungul timpului, lumea lor s-a mărit și personal și profesional. Componența Prestige Orchestra, acest ONE BAND SHOW, este impresionantă: din band fac parte 10 instrumentiști de elită cu studii în domeniu și concerte în toată lumea alături de artiști consacrați (tobe, chitară bass, chitară solo, pian, trompetă, trombon, saxofon, nai, percuție) și trupa de dansatori profesioniști. Totodată, și costumele folosite sunt special create, pentru fiecare show în parte, concepte atent studiate și implementate chiar de Iuliana și Costin, Prestige Orchestra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri