Frigul, umezeala "ataca" pielea, o usuca si o deshidrateaza. Ridurile devin astfel mai evidente si tenul capata un aspect imbatranit. Iata cateva masti homemade care va protejeaza tenul in sezonul rece.
Aveti nevoie de un castron in care amestecati urmatoarele ingrediente: zeama de la o jumatate de lamaie, doua linguri de ulei de masline extravirgin, 15 picaturi de vitamina A uleioasa, o lingurita de miere. Se amesteca bine si se aplica masca pe ten, gat si bust, lasand-o sa actioneze timp de o jumatate de ora. Se clateste apoi masca doar cu apa calduta.

3. Masca homemade cu fructe – energizanta


Este o masca indicata tuturor tipurilor de ten. Se prepara usor din fructe de sezon si este recomandata saptamanal, atunci cand simtiti tenul lipsit de energie.

Cum se prepara masca:

Se amesteca intr-un castron mic urmatoarele ingrediente: trei felii de portocala zdrobite bine (se pun cu tot cu pulpa), 3 feliute (rotunde) de banana, o lingurita de coaja de lamaie rasa marunt, 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine ingredientele si se aplica masca pe tenul curatat in prealabil. Se lasa sa actioneze 30 de minute apoi se clateste cu apa din abundenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Citeste articolul integral pe Healthy.ro pentru a afla si alte masti homemade care protejeaza tenul in sezonul rece.

Iti recomandam si articolele:

Tratamente homemade pentru un ten de invidiat
5 masti homemade care combat caderea parului

Tratamente homemade pentru un ten de invidiat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri