Ceaiul verde este cunoscut din vechi timpuri pentru proprietatile sale. Chinezii cunosteau beneficiile medicale ale ceaiului verde inca din timpuri antice si il foloseau pentru a trata orice afectiune, de la durerile de cap, pana la depresie.

Beneficiile ceaiului verde pentru frumusetea corpului

Deoarece ceaiul verde este renumit in intreaga lume pentru caracteristicile sale antioxidante, diuretice, de detoxifiere, dar si pentru continutul ridicat de vitamine, este folosit cu succes in ritualurile de ingrijire a corpului. Este bine cunoscuta eficienta sa in combaterea imbatranirii, intrucat confera pielii mai multa stralucire si prospetime.

Clinica de infrumusetare Slimart pune la dispozitia clientelor sale si tratamente corporale pe baza de ceai verde in combinatie cu alge marine Bruno Vassari. Acestea sunt renumite in domeniul esteticii din toata lumea pentru efectele lor spectaculoase asupra corpului.

Tratamentele Bruno Vassari combinate cu masaje de relaxare sau terapeutice, asigura rezultate vizibile intr-un timp scurt. Efectele sunt multiple: stimularea circulatiei sangvine, reducerea in greutate si a centrimetrilor in plus, detoxifierea, hidratarea si regenerarea texturii pielii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri