Exista o multitudine de tratamente naturiste de infrumusetare care au fost transmise din generatie in generatie pana in zilele noastre. Folosite din vechime si perfectionate de-a lungul timpului, aceste tratamente isi dovedesc de fiecare data eficacitatea.

Exista o multitudine de tratamente naturiste de infrumusetare care au fost transmise din generatie in generatie pana in zilele noastre. Folosite din vechime si perfectionate de-a lungul timpului, aceste tratamente isi dovedesc de fiecare data eficacitatea.

Indiferent ca ai o piele uscata sau grasa, un par drept, cret, vopsit sau natural, vei gasi intotdeauna un tratament potrivit ce nu necesita decat un minim de efort. Astfel de tratamente sunt utile mai ales cand nu ai timpul si resursele necesare unei vizite la un salon specializat. Mai mult decat atat, acestea se dovedesc de multe ori mai eficiente decat produsele din comert deoarece nu contin ingrediente chimice sintetice.

Unul dintre produsele indispensabile unei truse cosmetice este uleiul de ricin. Acesta este un ulei emolient, ce se gaseste adesea in componenta rujurilor sau a altor produse de ingrijire. Bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului. Datorita proprietatilor de vindecare, acesta este folosit pentru a calma iritatiile pielii, pentru a curate tenul de impuritati si pentru a stopa caderea parului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Tratament pentru par

Acest remediu naturist este recomandat mai ales pentru parul uscat. Incalzeste jumatate de cescuta de ulei de ricin, aplica-l pe parul ud si maseaza scalpul pentru cateva minute. Ia apoi un pieptene cu dintii rari si trece-l prin par de cateva ori. Inmoaie un prosop in apa calda, stoarce-l si inveleste-ti parul cu el. Dupa 15 minute spala-ti parul cu sampon pentru a indeparta uleiul. Vei obtine un par matasos si stralucitor. In plus, uleiul de ricin iti va hrani scalpul indepartand matreata si ajutand parul sa creasca.

Tratamente pentru ten

Pentru ridurile fine din jurul ochilor sau de pe gat poti masa zilnic putin ulei de ricin pe pielea ridata. Uleiul de ricin poate fi folosit si pentru a atenua petele de culoare si pistruii de pe fata. Pentru asta se maseaza in fiecare seara putin ulei pe zonele afectate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri