Mesele copioase sau unele preparate care ne plac mult, dar care sunt mai greu de digerat, ne pot crea un disconfort în ceea ce privește calitatea vieții. Uneori ne dorim să putem mânca orice, iar pentru astfel de perioade vă recomandăm câteva ceaiuri și suplimente alimentare care ajută digestia și va țin departe de disconfortul abdominal.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Trifyla 100tb AYURMED

Produsul poate fi comandat de aici.

Tractul intestinal este privit în Ayurveda ca fiind cea mai importantă cale de acumulare și eliminare a substanțelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite în Ayurveda nu doar ca paliativ, ci și ca metode de vindecare a unor boli grave. Suplimentul alimentar TRIFYLA este obținut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula și Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru conținutul foarte bogat de fitonutrienti care susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv. Asigură o digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționarii enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale. Menținerea tranzitului intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor susținând eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentație sau o digestie deficitară, echilibrand astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la mobilizarea și eliminarea toxinelor din sânge și în special la curățarea și detoxifierea colonului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Echilibrează asimilarea și eliminarea produselor nedigerate. Datorită controlului asupra bacteriilor și fungilor, contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale care are un rol esențial în procesul de digestie și imunitate a organismului. TRIFYLA ajută sistemul hepatobiliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secretiei și fluxului biliar. Conținutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la susținerea sistemului imunitar. Funcționarea normală a sistemului digestiv, imunitar și antioxidant contribuie la menținerea vitalității și sănătății întregului organism.

Digestie Ușoară (D57) 30cps FARES

Produsul poate fi comandat de aici.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Efect

-stimulează digestia alimentelor prin conţinutul în enzime vegetale

-creşte apetitul

-carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale)

-antiemetic (înlătură senzaţia de greaţă)

Recomandări

-digestie lentă, indigestie

-hipoaciditate

-greaţă, balonări

-colici postprandiale (după servirea mesei)

-lipsa poftei de mâncare

-ajută la digerarea alimentelor după mese copioase

Ceai Digestie Ușoară (D160) Ecologic/Bio 20dz FARES

Produsul poate fi comandat de aici.

Ceai cu efect digestiv, ideal după o masă copioasă.

Ajută în indigestie (mentă, mușețel, chimion, fenicul). Reduce senzația de balonare (chimion)

Ingrediente: Mentă* (Menthae herba) 25%, flori de mușețel* (Matricariae flos) 20%, fructe de chimion* (Carvi fructus) 15%, fructe de fenicul* (Foeniculi fructus) 15%, rizomi de ghimbir* (Zingiberis rhizoma) 10%, rădăcina de lemn dulce* (Liquiritiae radix) 5%, fructe de anason* (Anisi fructus) 5%, scorțișoară* (Cinnamoni cortex) 5%.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

*din agricultură ecologică UE/non-UE.

Sanohepatic Digestie 60cps filmate ZDROVIT

Produsul poate fi comandat de aici.

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei.

Extractul de anghinare susține funcționarea normal a tractului intestinal.

Curcuma susține funcția hepatică și biliară și contribuie la o mai bună digestie a grăsimilor.

Curcuma și extractele de mușețel și anghinare ajută la digestie și contribuie la confortul digestiv.

Combinația de extracte de fenicul, mentă și mușețel contribuie la o digestie normală și la evitarea tulburărilor digestive ușoare, cum este senzația de sațietate și distensia abdominală.

Digestie Deficitară - Pachet Remedii Naturale VEGIS

Suplimentele pot fi comandate de aici.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Acțiuni:

  • contribuie la bună funcționare a ficatului și a colecistului
  • susține procesele normale de excreție a toxinelor și a deșeurilor de metabolism
  • contribuie la normalizarea digestiei și a tranzitului intestinal.

Are rol benefic în:

  • balonare, dispepsie
  • diskinezie biliară, steatoză hepatică
  • tulburări hepato-biliare produse de ingestia de alcool sau alte substanțe toxice efecte
  • adverse produse de administrarea de medicamente cu potențial hepato-toxic ridicat

Sursa foto articol: Asier Romero/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri