Terapia Subliminala se realizeaza fara inductie hipnotica, este rapida si extrem de eficienta deoarece mintea umana are o capacitate remarcabila de a controla corpul atunci cand ne concentram. Pe langa hipnoterapie, este una dintre cele mai cunoscute terapii pentru depasirea adictiei de alcool.

Terapia Subliminala - cea mai noua metoda de a combate alcoolismul

Pe langa hipnoterapie, una dintre cele mai cunoscute terapii pentru depasirea adictiei de alcool este Terapia Subliminala. Aceasta metoda se realizeaza fara inductie hipnotica, este rapida si extrem de eficienta deoarece mintea umana are o capacitate remarcabila de a controla corpul atunci cand ne concentram.

“In comportamentul uman, pe langa actiunile constient intreprinse, se manifesta si anumite comportamente, care nu tin de controlul voluntar si influenteaza conduita fara sa se stie cauzele determinante. Terapia Subliminala intervine pentru a corecta si dirija comportamentele neconstientizate, care au o amprenta negativa asupra omului si ii ingreuneaza viata. Terapia depisteaza cauza problemei, ne ajuta sa intelegem ce a creat-o, pentru ca in final aceasta sa dispara. Alcoolismul este un rezultat, nu o cauza. Unii beau in exces pentru ca sunt nervosi, deci trebuie sa identifice cauza nervozitatii lor, altii beau pentru ca se simt singuri, deci trebuie sa descopere si sa rezolve factorul care-i determina sa se simta asa. Altii pentru ca nu mai au un job, nu mai au un venit, motivele sunt nenumarate. Daca factorii de stres, care au declansat prima data acest obicei, nu au fost descoperiti si rezolvati, omul va folosi alcoolul ca raspuns la orice factor de stres. in timp, factorii de stres se vor inmulti, iar persoanei in cauza ii va fi din ce in ce mai greu sa se lase de alcool deoarece acesti stimuli nocivi ii vor ocupa tot timpul”, declara psihologul Angela Nutu, vicepresedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

* Informatii oferite de Asociatia Romana de Hipnoza via comunicat de presa

**Angela Nutu este Psihoterapeut, vicepresedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza. Are experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si al instruirii adultilor si de peste 15 ani in domeniul antreprenoriatului si al afacerilor. Membru Fondator al Asociatiei Romane de Coaching, Formator acreditat ANC, Trainer acreditat NLP, Trainer acreditat Metoda Centrum, Psihoterapeut.

Foto homepage: Marcos Mesa Sam Wordley /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri