La inceput de primavara, incanta-ti simturile cu parfumul delicat al trandafirului salbatic si lasa-te cuprinsa de o stare de relaxare si buna dispozitie. Recunoscute pentru efectele miraculoase pe care le au asupra pielii, produsele cu trandafir salbatic nu trebuie sa lipseasca din rutina ta de ingrijire.

Comunicat de presa

Vitaminele si acizii grasi din trandafirul salbatic mentin supletea pielii, previn aparitia vergeturilor, calmeaza iritatiile, hidrateaza si previn imbatranirea prematura.

1. Antibacterian si antiinflamator. Extractul natural de trandafir ajuta la tratarea acneei si la curatarea porilor. Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter® de la Life Care® are la baza o combinatie inedita de ingrediente BIO, precum arnica montana, musetel, urzica si trandafir salbatic care, datorita proprietatilor de calmare pe care le au, diminueaza roseata pielii si diminueaza aspectul eczemelor.

2. Antioxidant. Trandafirul salbatic contine cantitati mari de vitamina C, fiindun antioxidant puternic care protejeaza celulele pielii de actiunea factorilor externi daunatori, cum ar fi radiatiile solare. Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter® de la Life Care® alinta simturile si lasa pielea fina si catifelata chiar si dupa plaja.

3. Hidratant si tonifiant. Produsele naturale cu trandafiri ajuta la hidratarea in profunzime a pielii, care devine neteda si catifelata. Extractul de trandafir este indicat in special persoanelor cu pielea sensibila, deoarece zaharuriledin petale creeaza o senzatie linistitoare. Efectul astringent alextractului de trandafir ajuta la strangerea porilor si la restabilirea supletiipielii.

4. Parfum natural. Multe produse cosmetice ecologice contin trandafiri datorita aromei lor delicate. Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter® de la Life Care® curata delicat si confera o stare de buna dispozitie, fara a usca pielea, avand o aroma naturala care te imbie dupa fiecare utilizare.

5. Relaxant. Datorita parfumuluiintens si natural, produsele pe baza de trandafiri ajuta la relaxarea corpului si a mintii, asigurand o experienta placuta de fiecare data cand sunt folosite Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter® de la Life Care® se maseaza pe pielea umezita, oferind o senzatie uimitoare datorita concentratiei mari de extract natural de trandafir salbatic.

In diminetile agitate, dusul este o rutina careia nu i se ofera nici timp, nici atentia necesara. Insa, indiferent de perioada din zi, produse naturale din extract de trandafir cum este Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter® de la Life Care® iti vor hrani si ingriji pielea si te vor ajuta sa-ti imbunatatesti starea de spirit si sa te relaxezi. Pentru comanda sau detalii suplimentare intra pe www.life-care.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri