Durerile pe care le resimtim la nivel fizic au adesea cauze emotionale profunde. Durerile sunt de fapt un serios semnal de alarma ca trebuie sa fim foarte atenti la noi insine ca un intreg minte, corp si spirit. In general, durerile ne arata ca trebuie sa avem mai multa grija de noi insine si ca incercarea de a ne vindeca doar la nivel fizic este incompleta, daca nu reusim sa integram si partea noastra emotionala.

6. Dureri la nivelul coatelor = Rezistenta la schimbarile vietii

Durerile de coate semnifica o rezistenta intensa cu privire la schimbari care apar in vietile noastre. Denota o personalitate emotionala care uraste compromisurile si schimbarile, pentru ca acestea ii dau o senzatie de lipsa de control asupra circumstantelor in care se afla. Astfel de personalitati s-au format probabil datorita unor greutati acute pe care persoana in cauza le-a avut in viata, greutati care au provocat dureri emotionale si traume, stare ce face aproape imposibil ca la nivel sub-constient, aceasta persoana sa mai vrea sa isi asume orice fel de risc.

Dar singura constanta a vietii este schimbarea si incrancenarea noastra cu privire la noi perspective, situatii si viziuni, ne face sa devenim inchisi si rigizi. Este un conflict cu natura adanca a oamenilor, care se afla in acord cu mersul lucrurilor. Partea ranita vrea insa sa ne protejeze si o face atat de transant incat noi nu mai suntem capabili sa vedem ca schimbarile si necunoscutul pot juca un rol important pozitiv in viata noastra. Bratele incordate si durerile de coate si brate semnifica imposibilitatea noastra de a prinde darurile pe care le ofera Universul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Caria dentară – ce este și cum se tratează 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Rezistenta este o contractie interna, o intarire a cochiliei egoului. Cand te abandonezi, o noua dimensiune a constiintei se deschide. - Eckhart Tolle


Foto: Shutterstock/ Stasique

7. Dureri de sold = Imposibilitatea de a lua o decizie importanta

Soldurile au de legatura cu chakra Swadhisthana, chakra care este responsabila de impulsurile umane emotionale si este in acelasi timp un centru al placerii. Acest centru energetiv ne ajuta sa traim o viata mai intensa si bogata. Un blocaj la nivelul Swadhisthana arata ca ne confruntam cu un stres emotional nevindecat.

Soldurile sunt reprezentative pentru luarea deciziilor, cu precadere acelea care ne ajuta sa mergem mai departe. De asemenea, soldurile asigura echilibrul corpului si astfel, orice durere in aceasta zona semnifica imposibilitatea de a lua o decizie clara cu privire la viitor. Conflictul interior se reflecta astfel la nivel emotional si fizic. Cand simti astfel de dureri, este cazul sa te opresti, sa te lin, istesti, sa privesti la toate aspectele vietii tale si sa asculti cu atentie ce iti spune inima ta, caci orice decizie rationala care nu este in aliniere cu sinele nostru suprem ne va produce si mai mult disconfort la nivel emotional.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri