7 Sampoane naturiste Antimatreata care mentin scalpul curat si reduc senzatia de mancarime

Te confrunti cu probleme ale scalpului si matreata iti da batai de cap? Vrei o solutie care sa te ajute pe termen lung fara a-ti agresa pielea capului? Te-ai gandit sa optezi pentru sampoane naturiste, pe baza de uleiuri si ingrediente speciale menite sa reduca senzatia de mancarime si sa ii redea scalpului aspectul sanatos? Atunci iti prezentam 7 solutii naturiste impotriva matretii, 7 sampoane de calitate care regleaza productia de sebum si mentin scalpul curat:

Samponul Khadi este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Sampon ayurvedic antimatreata cu neem

Aceste sampon antimatreata natural este pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Regleaza excesul de sebum, previne aparitia infectiilor fungice, reduce senzatia de mancarime si previne exfolierea scalpului. Parfumul samponului este dat de un mix de uleiuri esentiale (arbore de ceai, eucalipt si rozmarin).
Neem, Fenugreek si Nirgundi regleaza excesul de sebum, reduc senzatia de mancarime si exfolierea scalpului; uleiurile esentiale de arbore de ceai,eucalipt si rozmarin previn aparitia infectiilor fungice. La fel ca uleiurile esentiale, ingredientul Zinc PCA previne aparitia infectiilor fungice.Proteinele din grau si migdale, Amla si Shikakai lasa parul matasos si usor de pieptanat (au efectul balsamului de par). Uleiurile esentiale de rozmarin si arbore de ceai echilibreaza productia de sebum, mentin scalpul curat, previn aparitia matretii si incurajeaza cresterea parului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Neem si Nirgundi sunt plante folosite in medicina ayurvedica pentru a preveni aparitia infectiilor si pentru a mentine scalpul curat fara matreata uscata sau grasa. Amla, Shikakai si Reetha sunt sampoane si balsamuri naturale pentru par. Imbogatit cu aceste balsamuri naturale, samponul ayurvedic cu neem intareste firele de par si previne despicarea varfurilor. Indigo confera stralucire parului, iar Henna ii confera volum. Datorita plantelor ayurvedice din compozitie, samponul mentine sub control excesul de sebum, racoreste scalpul si previne aparitia matretii.

Ph-ul samponului Khadi cu neem este 4,5.

Utilizare: aplicati samponul pe parul umed, masati usor si clatiti. Utilizati in zile alternative.

Contine: neem, shikakai, reetha, nirgundi, henna, amla, aloe vera, ulei esential de rozmarin, ulei esential de arbore de ceai, ulei esential de eucalipt, ulei de neem, proteine din grau, proteine din migdale.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Nu contine: SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, coloranti, silicon, alchool, etc.

Foto homepage: Kaponia Aliaksei / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri