Te confrunti cu probleme ale scalpului si matreata iti da batai de cap? Vrei o solutie care sa te ajute pe termen lung fara a-ti agresa pielea capului? Te-ai gandit sa optezi pentru sampoane naturiste, pe baza de uleiuri si ingrediente speciale menite sa reduca senzatia de mancarime si sa ii redea scalpului aspectul sanatos? Atunci iti prezentam 7 solutii naturiste impotriva matretii, 7 sampoane de calitate care regleaza productia de sebum si mentin scalpul curat:

Samponul antimatreata Biolu este disponibil pe site-ul Vegis.to

Sampon antimatreata bio cu extract din frunze de maslin

Noua gama de cosmetice si produse de ingrijire ecologica Biolu cu OLIVAERIS - extract din frunze de maslin de Tuscana, care contine de 40 de ori mai multi polifenoli decat uleiul de masline.

Acest sampon anti-matreata curata si improspateaza parul si scalpul si datorita agentilor naturali selectati restaureaza echilibrul natural al scalpului. Astfel, se amelioreaza senzatia de mancarime si combate matreata eficient. Acesta lasa parul neted, lucios si lasa un delicat parfum de ierburi mediteraniene si scortisoara.

Ingrediente active:

  • Hidratant complex cu inulina, betaina si glicerina vegetala.
  • Complex de curatare antibacteriana cu extracte de nasturel, cimbru, rozmarin, oregano, menta, lavanda, radacina Orange din Canada, scortisoara, lamaie si portocala.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri