Afla care sunt cele mai importante proprietati ale vinului rosu asupra sanatatii.

Stim ca iti plac serile de vara cand iesi in oras la un pahar de vin cu prietenele, sau serile de iarna cand stai acasa la un film si bei un pahar de vin rosu pentru a te relaxa dupa o zi grea de munca.

Dar tu stii care sunt beneficiile consumului de vin rosu?

Previne formarea pietrelor la rinichi

Cercetari actuale au demnonstrat ca persoanele care consuma regulat un pahar de vin rosu, sunt ferite de formarea pietrelor la rinichi.

Are un efect antioxidant asupra pielii

Resveratrolul are un puternic efect antioxidant, iar pielea capata o stralucire naturala datorita consumului moderat de vin rosu.

Ajuta in tratarea insomniei

Vinul rosu are un continut moderat de malatonina, ceea ce ajuta in tratarea cu succes a insomniilor usoare.

Reduce inflamatiile

Resveratrolul din cojile strugurilor trateaza cu succes inflamatiile organismului si permite buna functionare a acestuia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Caria dentară – ce este și cum se tratează Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Subtiaza sangele

Trombocitele sunt impiedicate sa formeze cheaguri de sange, tot datorita resveratrolului continut de vinul rosu, acest lucru preveind infarctul.

Mentine sanatatea creierului

Vinul rosu este ideal in prevenirea bolii Alzheimer, deoarece continutul ridicat de resveratrol reduce riscul dezvoltarii acestei afectiuni neplacute.

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri