12:05, 5 Mai 2016 publicat în Tratamente naturiste1 share-uri

Autoarea, Dr. Janine Fontaine, anestezist, reanimator si cardiolog a participat la dezvoltarea chirurgiei cardiace si a tehnicii grefelor renale. La moartea mamei sale intelege ca in spatele aparentelor luate in considerare de lumea materialista se ascund alte realitati, cel putin la fel de evidente ca primele.
  • Devenind constienta de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic si spiritual – corpuri apartinand a Trei Lumi, ale caror legi fizice difera, ea ne descrie aici ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar si bolile acestor corpuri energetice. Si iata, avem in fata noastra unele din motivele anumitor esecuri ale medicinii clasice precum si solutiile lor.

Astfel, tot ceea ce considera a fi universul sau este bulversat, ea pleaca in cautarea unei noi metode de a explora realitatea ascunsa atat a omului cat si a medicinei. Studiul medicinilor diferite este o cale, astrologia o alta, impreuna pregatind-o pentru accesul in lumile subtile.

Lectura operelor unui maestru spiritual aduce incet, incet lumina asupra unei lumi percepute pana atunci din unghiul materialismului occidental.

Citeste si:
Sportivii CSU Știința București au discutat cu Dr. Benjamin...
Sportivii CSU Știința...

Cartea poate fi achizitionata din magazinul online Elefant.ro

Citeste si:
IEHANA Cosmetics Fall Winter
IEHANA Cosmetics Fall Winter

Dar evenimentul determinant in evolutia sa este intalnirea cu cel mai celebru vindecator de atunci, Antonio Agpaoa, caci ii permite sa aiba acces la viata lumii subtile, intangibila pentru cel care nu este pregatit.

Devenind constienta de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic si spiritual – corpuri apartinand a Trei Lumi, ale caror legi fizice difera, ea ne descrie aici ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar si bolile acestor corpuri energetice. Si iata, avem in fata noastra unele din motivele anumitor esecuri ale medicinii clasice precum si solutiile lor.

Devenita vindecator, autoarea este capabila sa exploreze acest camp atat de putin cunoscut, atat de contestat, sa-l defineasca si sa il delimiteze. Este vorba de o etapa esentiala in istoria medicinei.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri