Identificand principalele evenimente si situatii care par ca adauga ani in plus tenului, poti gasi si aplica o serie de remedii rapide si naturale pentru a le combate efectele negative:

4. Dezechilibre hormonale

Daca apelezi la carbohidrati sau zaharuri rafinate pentru a-ti imbunatati starea de spirit atunci cand te confrunti, de exemplu, cu simptome de menopauza sau sindromul premenstrual, acest lucru va cauza cresteri ale nivelului de insulina; intr-un final, aceasta va favoriza procesele inflamatorii si productia de enzime care distrug colagenul si elastina, determinand astfel aparitia ridurilor. Acelasi tipar alimentar poate provoca dezechilibre si in ceea ce priveste estrogenul si testosteronul, implicate in aparitia altor probleme ale pielii (cum ar fi acneea).

Solutia:

Elimina din alimentatie zaharurile si amidonoasele in exces si include alimente proaspete, integrale, nutritive; daca intampini probleme cu “sevrajul” la zahar, atunci apeleaza la alte metode care te fac sa uiti de acesta, daca vrei sa ai o piele frumoasa cu adevarat: asculta muzica, danseaza, preocupa-ti mintea cu ceva antrenant, pana ce senzatia de pofta va disparea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

5. Stresul neintrerupt

Nu avem cum sa il eliminam complet, pentru ca stresul face parte din vietile noastre, insa cu putin efort, il putem gestiona corespunzator. Stresul excesiv are implicatii negative si asupra aspectului pielii, prin faptul ca vitamina C si magneziul sunt folosite in sinteza hormonilor de stres, cum ar fi cortizolul, adrenalina sau noradrenalina, in loc sa intre in alcatuirea colagenului. In plus, situatiile stresante au tendinta de a ne lasa imprimate pe fata expresii de nemultumire, tristete, furie, adancind ridurile deja existente sau determinand aparitia unora noi.

Solutia:

Exercitii de respiratie, meditatie zilnica, plimbari in natura si un complex de vitamine si minerale (din care sa nu lipseasca vitamina C in doza cat mai mare, magneziu si un complex de vitamine B)

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri