Reteta vindecatoare cu HREAN - inlatura parazitii intestinali si creste imunitatea

12:11, 26 Noiembrie 2015 publicat în Tratamente naturiste2021 share-uri

Sezonul rece vine cu o serie de amenintari in privinta sanatatii, incepand de la raceli si sinuzite si culminand cu dureri articulare si osoase.

via Healthy Kudika

Va propunem o reteta pe care sa o preparati acasa, un sirop-pasta care va tine departe bolile de sezon, va desfunda sinusurile, va inlatura parazitii intestinali si va creste imunitatea organismului.

Citeste si:
5 Pasi pe care ii pot face parintii pentru a proteja imunitatea...
5 Pasi pe care ii pot face...

Elixirul care creste imunitatea si tine bolile departe

Reteta este una simpla, dar necesita putin interes pentru procurarea ingredientelor.

Principalele beneficii ale acestui amestec-medicament sunt:

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...
  • Creste imunitatea generala si respiratorie a organismului;
  • Trateaza sinuzitele si rinitele;
  • Combate anemia;
  • Omoara viermii intestinali;
  • Detoxifica si stimuleaza functiile ficatului;
  • Creste rezistenta organismului in fata bolilor;
  • Este un bun energizant, recomandat in perioadele suprasolicitante sau de stres intens;
  • Previne imbatranirea prematura a organismului;
  • Accelereaza usor metabolismul;
  • Imbunatateste digestia;
  • Prezinta proprietati anticancerigene.
  • Stimuleaza functiile sistemului nervos.

Pentru prepararea acestui sirop veti avea nevoie de:

  • Miere de Manuka;
  • 3 radacini de hrean;
  • 3 linguri de catina;
  • O lamaie;
  • O sfecla rosie;
  • O lingura de seminte de dovleac.

Mod de preparare:
Se taie cuburi radacinile de hrean si sfecla rosie. Separat se pun la blender lingurile de catina spalata, un borcan de miere de manuka, zeama de lamaie si se adauga semintele de dovleac, hreanul si sfecla maruntite, astfel incat blenderul sa poata procesa ingredientele. Siropul obtinut, cu consistenta pastoasa, va fi lasat la frigider o saptamana pentru macerare.

Se va consuma apoi o lingurita de amestec in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de 2-3 luni sau in perioadele de suprasolicitare si stres, cand scade imunitatea.

Citeste articolul integral pe Healthy Kudika

Foto homepage: 13Smile / Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri