Sezonul rece vine cu o serie de amenintari in privinta sanatatii, incepand de la raceli si sinuzite si culminand cu dureri articulare si osoase.

via Healthy Kudika

Va propunem o reteta pe care sa o preparati acasa, un sirop-pasta care va tine departe bolile de sezon, va desfunda sinusurile, va inlatura parazitii intestinali si va creste imunitatea organismului.

Elixirul care creste imunitatea si tine bolile departe

Reteta este una simpla, dar necesita putin interes pentru procurarea ingredientelor.

Principalele beneficii ale acestui amestec-medicament sunt:

  • Creste imunitatea generala si respiratorie a organismului;
  • Trateaza sinuzitele si rinitele;
  • Combate anemia;
  • Omoara viermii intestinali;
  • Detoxifica si stimuleaza functiile ficatului;
  • Creste rezistenta organismului in fata bolilor;
  • Este un bun energizant, recomandat in perioadele suprasolicitante sau de stres intens;
  • Previne imbatranirea prematura a organismului;
  • Accelereaza usor metabolismul;
  • Imbunatateste digestia;
  • Prezinta proprietati anticancerigene.
  • Stimuleaza functiile sistemului nervos.

Pentru prepararea acestui sirop veti avea nevoie de:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îmbrățișezi pe cineva drag, fă din îmbrățișare un “acasă” pentru celălalt. Despre Puterea Vindecătoare a Îmbrățișării Marele Benefic se întoarce acasă! Jupiter în Rac ne luminează colțurile ascunse ale vieții și ne îndrumă spre scopul divin Fenicul, plantă aromatică versatilă și vindecătoare. Beneficii, întrebuințări și prepararea ceaiului din semințe de fenicul
  • Miere de Manuka;
  • 3 radacini de hrean;
  • 3 linguri de catina;
  • O lamaie;
  • O sfecla rosie;
  • O lingura de seminte de dovleac.

Mod de preparare:
Se taie cuburi radacinile de hrean si sfecla rosie. Separat se pun la blender lingurile de catina spalata, un borcan de miere de manuka, zeama de lamaie si se adauga semintele de dovleac, hreanul si sfecla maruntite, astfel incat blenderul sa poata procesa ingredientele. Siropul obtinut, cu consistenta pastoasa, va fi lasat la frigider o saptamana pentru macerare.

Se va consuma apoi o lingurita de amestec in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de 2-3 luni sau in perioadele de suprasolicitare si stres, cand scade imunitatea.

Citeste articolul integral pe Healthy Kudika

Foto homepage: 13Smile / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri