Aceasta perioada este ideala pentru consumul de struguri si, cand veti afla beneficiile extraordinare ale resveratrolului pe care il contin strugurii, veti sti ca trebuie sa profitati.

4. Consumul de struguri imbunatateste activitatea creierului

Resveratrolul stimuleaza circulatia sangelui spre creier cu 200%. Oamenii de stiinta au demonstrat ca  Resveratrolul ajuta la imbunatatirea activitatii creierului.

5. Resveratrolul protejeaza pielea de cancer

Mai multe studii au aratat ca Resveratrolul are un efect pozitiv asupra pielii, protejand-o de razele UVB si astfel de riscul cancerului.

6. Resveratrolul activeaza gena longevitatii

Un nou studiu a identificat Resveratrolul ca un nutrient care activeaza gena umana a supravietuirii si longevitatii. Resveratrolul este singurul anti-oxidant care actioneaza direct pe gena Matusalemica (sau ”gena longevitatii”) avand capacitatea de a creste durata si calitatea vietii. Are un potential anti-oxidant de 50 de ori superior vitaminelor C si E la un loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

 
7. Resveratrolul ajuta in lupta cu diabetul

Prediabeticii care au primit doze de Resveratrol au avut scaderi cu 10% ale nivelului de sange, potrivit unei cercetari efectuate de Albert Einstein College of Medicine.

8. Resrevatrolul reduce inflamatiile

Resveratrolul are o actiune anti-inflamatorie importanta, acesta fiind unul dintre motivele pentru care poate fi eficient in cazul bolilor de inima.

9. Resveratrolul ajuta functionarea muschilor

Reservatrolul este unul dintre cei mai importanti antioxidanti pe care ii regasim in natura. Aceasta substanta miraculoasa ajuta celulele in functionarea lor, eliminand acidul uric si alte toxine din corp, ajutand la refacerea tesutului muscular.

10. Resveratrolul este benefic pentru frumusete

Creste elasticitatea articulatiilor, stimuland sinteza fibrelor de colagen atat la nivel articular, cat si in piele (astfel avand si un rol cosmetic). Preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si tineretea.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!
Foto fr si main: By JulijaDmitrijeva /Shutterstock

Iti recomandam si: https://www.garbo.ro/articol/Sanatate/5905/Alimente-negre-magie-alba-pentru-sanatate.html


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri