Stiai ca semintele de pepene rosu trateaza cu succes pietrele la rinichi? Descopera si alte beneficii surprinzatoare asupra organismului ale semintelor de pepene rosu.

5. Semintele de pepene rosu trateaza hemoragiile uterine

Poate parea o combinatie ciudata, dar daca amestecam semintele de pepene rosu cu lapte, reusim sa oprim hemoragiile uterine si sa protejam mai bine sistemul reproducator.

6. Ajuta la imbunatatirea vederii

Chiar daca nu ne dam seama, pepenele rosu contine betacaroten care ne ajuta sa ne dezvoltam mult mai bine vederea si sa ne protejam ochii de usoarele afectiuni.

foto: pepene rosu, shutterstock

7. Semintele de pepene rosu trateaza acneea

Cu ajutorul continutului de vitamine si minerale precum Calciu, Fier, Zinc, Seleniu, Fosfor, Magneziu si Cupru, semintele de pepene rosu au un efect benefic in lupta cu afectiunile pielii si in special cu neplacuta acnee.

8. Contribuie la imbunatatirea sistemului cardiovascular

Datorita grasimilor bune pe care le are, a acizilor grasi Omega6, si a acidului folic alaturi de toti ceilalti nutrienti, semintele de pepene rosu sunt un bun remediu natural pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si in mod deosebit a sanatatii inimii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

9. Semintele de pepene rosu trateaza constipatia

Continutul crescut de antioxidanti si continutul ridicat de apa al pulpei de pepene rosu sunt o minune pentru problemele digestive si in mod special pentru problema constipatiei. Pepenele rosu are capacitatea de a elimina toate toxinele organismului in doar doua saptamani.

10. Lupta impotriva radicalilor liberi

Semintele de pepene rosu contin Calciu, Magneziu, Zinc, Fier, Seleniu, Fosfor, Acid Folic si multe alte vitamine si minerale ce reprezinta un complex perfect pentru a lupta impotriva radicalilor liberi si pentru a-si mentine efectul antioxidant.

foto prima pagina: pepene rosu, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri