Anca Bucur, recent medaliata in cadrul „Fitness Universe Championships“, una dintre cele mai importante competitii din industria fitness-ului la nivel mondial, sustine pe 19 iulie o sesiune gratuita de fitness pentru iubitorii de miscare in aer liber, prezenti la cea de-a treia editie Herbalife Brasov Triathlon 2015.

Comunicat de presa

Anca Bucur, Miss Fitness Universe si sportiv sponsorizat Herbalife te provoaca sa faci miscare ca la carte si te asteapta la Brasov sa faci sport alaturi de ea si sa te incarci cu energie.

Astfel, pe o scena amplasata in inima orasului Brasov, chiar in Piata Sfatului, Anca ii va incuraja pe cei prezenti la eveniment sa se antreneze corespunzator si le va oferi live exemplul a doua sesiuni de fitness, care sunt programate sa inceapa de la ora 10:00 si de la ora 12:30.

„Sunt bucuroasa sa fiu alaturi de cei care vor veni sa sustina participantii din aceasta competitie dificila, dar frumoasa, asa cum e triatlonul. Sper ca dupa sedinta de antrenament si fitness pe care o voi sustine cu ei, acestia se vor simti mai increzatori in fortele proprii si vor integra miscarea in rutina lor zilnica”, declara Anca Bucur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Asociatia Sapte Scari Brasov in parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza cea de-a treia editie a Herbalife Brasov Triathlon 2015, cu sprijinul Federatiei Române de Triatlon si Comitetul Olimpic si Sportiv Român, care va avea loc in data de 19 iulie, in orasul Brasov, unde sunt asteptati peste 500 de de participanti, precum si peste 10.000 de spectatori si iubitori ai sportului in aer liber. Herbalife Romania este partenerul principal al evenimentului.

Herbalife Brasov Triathlon este o competitie cu un caracter unic printre concursurile de triatlon din Romania si tarile invecinate, atat prin gradul de dificultate al traseului, cat si prin frumusetea acestuia. Participantii vor urma un traseu spectaculos, care porneste de la lacul Codlea, trece prin Poiana Brasov si se termina in Piata Sfatului din Brasov.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Triatlonul va avea loc duminica 19 iulie, in orasul Brasov si presupune parcurgerea succesiva a trei probe – inot, bicicleta si alergare. Vor exista doua tipuri de distante: Distanta Olimpica (1,5 km inot, 47 km bicicleta, 8 km alergare) si Distanta Sprint (500 m inot, 27 km bicicleta, 4 km alergare). Concurentii se pot inscrie la categoria Individual sau Stafeta, pentru ambele tipuri de distante. Probele de alergare si de ciclism se vor desfasura pe asfalt, iar proba de inot in lacul Codlea.

Imaginea Herbalife Brasov Triathlon 2015 este Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon proba olimpica.

Triatlonul va avea un concept fresh, cu o serie de activitati si invitati speciali, care se alatura initiativei pentru a promova importanta miscarii pentru sanatate.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial al Herbalife Brasov Triatlon – https://www.brasovtriathlon.ro/

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri