Sucul de ceapa, aplicat pe scalp de doua ori pe saptamana, timp de 2 luni, stimuleaza cresterea parului si circulatia la nivelul scalpului. Sucul de ceapa intareste firele de par si le ofera volum, dar este eficient si in prevenirea si stoparea albirii premature a parului.

Ceapa + miere

Foto: Ceapa, miere via Shutterstock

Un alt remediu popular si eficient in prevenirea si tratarea caderii parului este cel obtinut din combinatia ceapa si miere. Da prin razatoare o ceapa si amestec-o cu totul, fara a mai strecura, cu o lingurita de miere organica pura. Aplica pe suprafata scalpului si lasa sa actioneze timp de jumatate de ora – 40 de minute, dupa care spala parul bine.

Ceapa data prin razatoare si rom

Da prin razatoare o ceapa, pune continutul intr-un pahar de rom si lasa solutia la macerat peste noapte. Dimineata, foloseste solutia obtinuta pentru a-ti masa scalpul si radacinile parului. Este un remediu care are ca scop intarirea firului de par si stoparea caderii parului.

Suc de ceapa si suc de lamaie

Combinatia dintre sucul de ceapa si sucul de lamaie este remediul ideal pentru a scapa de matreata si a face firul de par sa fie mai gros si mai rezistent.

Ceapa data prin razatoare si iaurt

Da o ceapa prin razatoare si adauga o lingura de iaurt facut in casa, aplicand masca pe suprafata parului si masand parul bine. Lasa sa actioneze pret de jumatate-trei sferturi de ora si apoi spala parul cu samponul tau obisnuit.

Sursa remedii: healthyfoodhouse.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri