12:07, 10 Iulie 2014 publicat în Tratamente naturiste 178 share-uri

Reteta acestui suc care iti protejeaza inima a devenit acum atat de populara, incat unii considera ca te poate ajuta sa amani interventia de bypass sau angioplastia la nivelul inimii. Citeste mai multe informatii despre elixirul care destupa vasele inimii.

Sursa: healthy.kudika.ro

In timpurile noastre bolile cariovasculare sunt atat de frecvente, incat reprezinta o adevarata amenintare in privinta sanatatii.

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...

Cea mai intalnita cauza a acestor afectiuni cardiovasculare este ateroscleroza – o tulburare in care grasimile rele se depun in grosimea peretilor vaselor, inclusiv la nivelul vaselor inimii. Aceste depozite grase din peretii vaselor cresc in timp si proemina in interiorul arterelor, putand infunda un vas de sange.

Atunci cand printr-o artera nu mai circula sangele, zonele din organe care primeau oxigen si nutrienti prin sangele pe care acea artera il aducea la celule, ajung sa sufere si sa se degradeze. Acest proces poarta numele de infarct si poate sa apara in diverse orgne din corp: infarct miocardic (la nivelul inimii), infarct pulmonar, infarct renal, infarct la nivelul creierului, infarct mezenteric (la nivelul intestinelor) etc. Desigur, exista si alte cauze pentru infarct, insa ateroscleroza si complicatiile ei ocupa primul loc.

Citeste si:
Medic American: 7 semne pe care ti le da corpul cu o luna inaintea...
Medic American: 7 semne pe...

Elixirul minune de mai jos este vestit pentru proprietatile sale de a incetini ateroscleroza si a scadea depozitele de grasjmi din peretii arterelor, destupand vasele.

Citeste articolul integral pe Healthy Kudika

Foto homepage: Inima, Sanatate Inima via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri