Aflati de la medicul dr. Mariana Soames cum ne putem pune rapid pe picioare atunci cand gastroenterita ne cauzeaza probleme!

Un antidiareic potrivit pentru intreaga familie

Tratamentul gastroenteritei este simptomatic si cuprinde:

1. asigurarea unui aport hidric crescut prin consumul de ceaiuri (menta, afine), supa limpede (fara carne), solutii de rehidratare orala (mai ales la copii);
2. repaus alimentar de scurta durata urmat de consumul unor alimente usoare (orez, morcovi fierti, paste, banane, mere coapte);
3. administrarea de medicamente antidiareice.

4. „Ideal este ca in trusa medicala de vacanta sa avem un antidiareic ce poate fi utilizat de intreaga familie – adulti si copii, care actioneaza rapid si eficient, iar in acelasi timp restabileste functia normala a intestinului. Gelatina tanat este un astfel de antidiareic, care are proprietatea de a forma o pelicula protectoare la nivelul peretelui intestinal. Astfel se limiteaza contactul agentilor patogeni cu mucoasa intestinala, contribuind la eliminarea lor prin scaun. Gelatina tanat are rolul de a restabili functia fiziologica a peretelui intestinal si de a proteja mucoasa intestinala inflamata. Prin studii clinice s-a demonstrat ca gelatina tanat are un efect rapid, care apare in primele 12 ore de la administrare”, ne asigura dr. Mariana Soames, director medical GTS Solution.

GTS Solution recomanda noul produs antidiareic Tasectan care vine in sprijinul persoanelor care se confrunta cu episoade de diaree. Tasectan este un produs medical pe baza de gelatina tanat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri