Venirea verii aduce cu sine nu doar vacante exotice si pofta de relaxare, ci si dorinta de a arata perfect la plaja si de a trezi admiratia in jur.

Tratament anti-celulitic cu cacao si grapefruit


Foto: Shutterstock.com; grapefruit

1 ceasca plina de pudra de cacao
1 ceasca si jumatate de parafina
7 picaturi de ulei esential de ceai verde
10 picaturi de ulei esettial de grapefruit

Topiti la bain-marie, parafina si apoi adaugati pudra de cacao. Reduceti caldura si adaugati cele 2 uleiuri esentiale. Aplicati acest tratament-masca pe zonele dorite, cand inca este caldut. Lasati-l sa actioneze 20 de minute, iar apoi clatiti cu apa calda. Rezultatele se vor vedea imediat si sunt impresionante. Tratamentul este indicat sa-l aplicati 1-2 ori pe saptamana.

***

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care: cursuri postuniversitare de cosmetica farmaceutica in cadrul Facultatii de Farmacie din Atena, cursuri de mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie, cat si celebrele cursuri ale Scolii de Parfumerie La Grasse –Franta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Iulia a fost de-a lungul timpului prezentatoarea mai multor emisiuni de sanatate ale posturilor Tvr1, Tvr2, Giga Tv . De asemenea, Iulia are o rubrica lunara de grooming in revista Tabu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri