Sunt atat de comuni pe timpul verii, incat avem tendinta de a-i trece in randul legumelor banale. Castravetii insa, nu doar ca au multiple beneficii asupra sanatatii datorita continutului lor de vitamina A, C, K, vitamine din grupul B, calciu, magneziu, potasiu, siliciu, cupru, dar au si intrebuintari surprinzatoare, la care nu te-ai fi asteptat. Te invitam sa le descoperi!

7. Nu te-ai astepta la acest lucru, dar poti folosi castravetii si ca solutie pentru a impiedica aburirea oglinzii de la baie. Ia cateva felii de castravete si freaca marginile interioare ale oglinzii. Acest lucru va impiedica aburii de la dus sa acopere suprafata intregii oglinzi. In plus, castravetele va elibera in baie o aroma placuta si relaxanta, ca de spa.

8. Daca ai o usa ale carei balamale scartaie si niciun strop de vaselina sau spray de balamale in casa, poti apela cu incredere la sucul de castraveti. Freaca suprafata balamalei care scartaie cu o felie de castraveti si vei vedea rezultatele in curand.

9. Ai o masa de sticla in bucatarie si vrei sa arate impecabil, curata si fara urme de pete? Taie o felie mai groasa de castravete, trece-o usor peste suprafata mesei pana cand devine usor umeda, apoi sterge cu prosopul de bucatarie. Masa ta isi va recapata aspectul stralucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

10. In plus, poti folosi castravetele si ca solutie ecologica pentru curatarea chiuvetei si a petelor de rugina sau piatra de pe aceasta.

11. Taie o felie mai groasa de castravete si freaca-ti cu ea pantofii. Sucul de castravete nu doar ca va reda stralucirea pantofilor, dar va impiedica si retentia de apa.

12. Castravetii, la fel ca si aloe, au un efect pozitiv aupra arsurilor solare, calmand senzatia de usturime si reducand inrosirea pielii. Taie castravetele in felii si aplica-le usor pe suprafata pielii care are probleme. Castravetele actioneaza benefic si asupra zonelor delicate ale fetei precum fata si gat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri