"Suntem ceea ce mancam". Aceasta zicala este foarte adevarata, fiindca alimentele cu care ne hranim ne influenteaza atat starea de bine cat si aspectul fizic. Mai mult decat atat, alimentatia este esentiala pentru buna functionare a creierului si pentru cresterea tonusului. Afla care sunt cele mia bune alimente pe care sa le introduci in dieta ta zilnica. Profita de venirea primaverii si hraneste-te mult mai bine, ca sa te energizezi si ca sa iti imbunatatesti activitatea de zi cu zi.

Care sunt acele alimente care ne pot imbunatati starea de bine a corpului si a mintii, pentru ca daca nu stiati, felul cum mancam influenteaza si calitatea rationamentelor, cat si tonusul nostru general.

  • Peste

Alimentele bogate in Omega 3 sunt perfecte pentru imbunatatirea activitatii creierului. Pestele este o sursa excelenta de Omega 3, mai ales somonul, heringul, sardinele, macroul, crapul.

  • Alimente care contin Vitamina B: Brocoli, spanac si fasole

Daca incerci sa iti imbunatatesti starea de bine a organismului, dar si capacitatea creierului, mananca mai multe alimente care contin Vitamina B. Cu cat imbatranim, avem nevoie de mai multa Vitamina B6 si B12 pentru buna functionare a organismului.

  • Cafea

Cafeaua este un aliment excelent care, consumat cu moderatie iti confera repede energia de care ai nevoie, iti creste nivelul de concentrare si capacitatea creierului. Totusi trebuie sa stii ca efectele sale se resimt pe o perioada scurta de timp si nu este deloc o alegere buna daca vrei sa te simti energizat/a pe o perioada mai lunga de timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Îți doresc timp…

Cafeaua: 8 beneficii pe care nu le stiai

Foto: Shutterstock.com, alimente bune, alimente, legume


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri