Cu un continut bogat in grasimi nesaturate, Omega 3 si Omega 6, vitaminele A, E si K, in polifenoli, fitosteroli, untul de cacao reprezinta o sursa esentiala de sanatate si frumusete.

Comunicat de presa

Untul de cacao Bio este un adevarat elixir, atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Obtinut prin presarea boabelor de cacao, pe care aztecii le considerau un dar al zeilor, untul de cacao reprezinta, dupa cum spuneau vechile legende amerindiene, izvorul adevarat al intelepciunii si al cunoasterii, dar in acelasi timp si un izvor de frumusete. Cu un continut bogat in grasimi nesaturate, Omega 3 si Omega 6, vitaminele A, E si K, in polifenoli, fitosteroli, acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, tocoferoli, tocotrienoli, squalene si fitosteroli, el reprezinta o sursa esentiala de sanatate si frumusete.

Untul de cacao este de 3 ori mai bogat in antioxidanti decat vinul rosu si creste colesterolul bun (HDL)

Deja din 1993, cercetatorii de la Pennsylvania State University au demonstrat ca grasimile prezente in untul de cacao au o influenta benefica asupra colesterolului, crescand nivelul colesterolului bun, HDL, avand un efect asemanator celui al vinului rosu, dar untul de cacao este de trei ori mai bogat in antioxidanti, iar continutul ridicat de fenoli are un efect esential in reducerea riscurilor asociate bolilor de inima. El este excelent pentru a prepara bomboane, inghetata, combinatii savuroase cu praf de cacao si diferite fructe, miere sau nectar de agave, iar limitele depind doar de imaginatia dumneavoastra, caci in aceste combinatii pot intra, in afara de fructe, lapte, frisca, si condimente, precum piperul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Foto Unt de cacao_Shutterstock

Savoarea si beneficiile pentru sanatate sunt imense. Nu avem cum sa uitam ca untul de cacao reprezinta componenta de baza a oricarei ciocolate de calitate. Este la fel de valoros si in cosmetica, fiind de altfel prezent in cele mai multe produse de calitate. El poate fi folosit insa si ca atare, proprietatile lui fiind superioare majoritatii produselor cosmetice. Aplicat pe piele, el devine fluid si este rapid absorbit pana in straturile profunde pe care le tonifica si carora le reda tineretea.

Untul de cacao este excelent in ingrijirea pielii, avand puternice efecte antiimbatranire

Untul de cacao repara si hidrateaza in profunzime. Calmeaza si hraneste pielea. Ii confera suplete, fermitate si elasticitate, un aspect matasos si stralucitor. Intarzie aparitia ridurilor si a altor semne de imbatranire, previne si combate vergeturile, reface pielea destructurata. Extrem de importanta este capacitatea lui de a stimula sinteza de colagen, intarind, dand viata si tinerete tesutului, pielea devenind ferma si stralucitoare. Intensifica regenerarea pielii si ii creste rezistenta. Ii asigura o excelenta aparare impotriva radicalilor liberi. Nu mai putin importanta este bariera de protectie pe care o formeaza si care lasa in acelasi timp pielea sa respire si-i mentine PH-ul optim. In plus, contribuie la o bronzare naturala si uniforma.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Ghid pentru alegerea mobilierului interior PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Foto homepage: Unt de Cacao_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri