Sucul de sfecla rosie abunda in vitamine precum B1, B2, B3, C si acid folic. Descopera care sunt beneficiile sucului de sfecla rosie si ce proprietati remarcabile are!

Sucul de sfecla rosie este cunoscut pentru efectul sau de scadere a tensiunii arteriale si prin urmare si in prevenirea atacurilor de inima si a problemelor cardiovasculare. Daca aveti astfel de probleme, intr-o ora de la consumarea sa, ii puteti constata efectele.

Potasiul pe care il contine sucul de sfecla rosie ajuta la intarirea muschiului inimii, fiind implicat totodata in procesele fiziologice ale organismului. Mai mult, conform unui studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea Queen Mary din Londra, o ceasca de suc de sfecla pe zi a contribuit semnificativ la scaderea tensiunii arteriale in cazul pacientilor cu hipertensiune.

Sucul de sfecla rosie contine si iod, cunoscut pentru efectele sale benefice asupra glandei tiroidei. Totodata, sucul de sfecla rosie este folosit si in tratarea tromboflebitei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Datorita continutului bogat de fier, sucul de sfecla rosie este recomandat si celor care se confrunta cu anemie sau cu un nivel scazut al hemoglobinei.

Foto homepage: Suc de Sfecla, Sfecla Rosie_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri