Descopera remediile banale si miraculoase care se afla in bucataria fiecaruia dintre noi si pe care dr Oz le recomanda a fi folosite cu cea mai mare incredere.

Lamaie pentru tratarea constipatiei

Lamaia este excelenta si in combaterea constipatiei. Taie o lamaie in bucati si mananca-le. “Lamaia cruda este bogata in vitamina C si in doze mari vitamina C poate cauza diaree”, se arata pe site-ul www.doctoroz.com

Ceai de papadie impotriva balonarii

Ceaiul de papadie este un diuretic bland, iar dr. Oz il recomanda in cazul balonarii, ca remediu pentru a scapa de retentia apei in organism. Ceaiul de papadie are un rol benefic si asupra bilei, stimuland-o astfel incat sa poata descompuna alimentele mai grase care pot contribui si ele la balonare. In cazul unui abdomen balonat, dr. Oz recomanda o cana pe zi de ceai de papadie.

Ulei esential de menta impotriva migrenelor

In cazul migrenelor si a durerilor de cap, dr. Oz vine cu un remediu naturist la indemana tuturor, uleiul esential de menta. Freaca-ti tamplele cu cateva picaturi din acest ulei si lasa sa actioneze timp de 20 de minute. Uleiul esential de menta are proprietati antiinflamatorii, calmand in acelasi timp sistemul nervos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Suc proaspat de varza pentru vindecarea ulcerului

Sucul proaspat de varza este si el excelent in vindecarea ulcerelor, nu este noutate. Dr. Oz ni-l aduce si el in centrul atentiei, recomandandu-ne sa stoarcem varza proaspata cu ajutorul storcatorului. Iar in cazul in care gustul nu ne place, il putem indulci adaugand putin suc de morcov. Conform unui studiu efectuat in 1950, multi dintre participanti au simtit imbunatatiri majore ale acestei afectiuni prin aceasta metoda.

Foto Lamaie_Shutterstock

Nota! Acest articol are la baza remediile naturiste recomandate de celebrul Dr Oz pe site-ul sau oficial www.doctoroz.com

Iti recomandam si articolele:

Varza alba, cel mai bun medicament pentru Ulcer!

Reteta cu vin rosu de la dr. Oz pentru un ten stralucitor, reintinerit

Secrete de la Dr. Oz: 9 reguli pentru sanatatea intregii familii

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri