Carenta unor nutrienti, stresul si unele afectiuni pot duce la caderea parului. Va recomandam cateva tratamente naturiste fortifiante si regenerante pentru par.

8 Usturoiul si ceapa

Contra caderii excesive a parului care produce chelire, se aplica un tratament simplu si extrem de eficient: un catel de usturoi se taie in doua si cu partea proaspat taiata se face o frictionare a zonei afectate de chelire, cate 2 sedinte, a cate 5 minute pe zi, timp de 2-3 saptamani.

Pe masura ce se usuca partea cu care frictionam, mai taiem o feliuta subtire din catel, asa incat sa lotionam incontinuu cu suc de usturoi portiunea respectiva.

La jumatate de ora dupa tratament, se poate curata zona respectiva cu putina apa calduta si ulei volatil de lavanda, care va elimina mirosul de usturoi.

Foarte eficient este si masajul cu ceapa, care regenereaza si grabeste inlocuirea parului pierdut. Se procedeaza la fel ca in tratamentul cu usturoi: se taie in doua o ceapa mare de apa si se maseaza cu partea proaspat taiata, timp de 15 minute zona afectata de caderea parului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri