Aplicarea mastilor naturale pentru ten, alaturi de miscare si de o hrana sanatoasa, sunt drumul cel mai sigur spre o frumusete durabila.

4 Masca de struguri

Doua linguri de iaurt se amesteca bine cu suc de struguri sau pulpa zdrobita de struguri, pana ce se obtine o pasta moale care se aplica pe fata si decolteu.

5 Masca de castravete

Se amesteca o lingura de suc proaspat de castravete, cu o lingurita de smantana si un albus de ou batut spuma.

6 Masca de capsuni

Capsunile improspateaza, decoloreaza petele maronii, uniformizeaza si intineresc pielea.

Se taie 1-2 capsuni bine coapte in felii subtiri si se maseaza cu ele tenul, dupa care se lasa pe fata timp de 20 minute.

7 Masca de banana

Mineralele din banana amelioreaza microcirculatia de la nivelul pielii si ajuta la stergerea urmelor lasate de stres la sfarsitul zilei.

Se realizeaza o masca nutritiva si tonifianta din 1-2 linguri de banana zdrobita, o lingura branza de vaci si un galbenus.

8 Masca de argila

Masca de argila are efect de curatire si intinerire. Da stralucire pielii, indeparteaza pletora (vinisoarele rosii) si inchide porii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Se realizeaza din 1-2 linguri pudra de argila, 1 lingurita apa, 1 lingurita iaurt. Dupa inlaturarea mastii se clateste fata cu ceai de musetel sau de levantica.

O alta reteta este indicata pentru pielea imbatranita si cu tendinta de ridare. Masca are in compozitie: 2 linguri argila, o lingura miere, o lingura ulei de jojoba sau de masline extravirgin.

sursa foto:shutterstock;sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri