Sunteti, oare, familiarizate cu conceptul de practica a medicinei osteopate?

Poate ca stiti deja, daca nu, aflati ca este o conceptie anatomo-fiziologica unitara de functionare a organismului, bazata pe unitatea si dependenta reciproca dintre structura si functie, pe fortele interioare de recuperare ale organismului care, spijinite din exterior de un efort minim curativ, duc ulterior la vindecare. Cu alte cuvinte, osteopatia este o terapie alternativa medicinei, ce diagnosticheaza si trateaza pierderile de mobilitate ale tesuturilor, care afecteaza diferite structuri ale corpului, oase, muschi, organe si provoaca un dezechilibru al sanatatii.

Ca sa folosim o schema simpla, osteopatia = mobilitate a tesuturilor = functionalitate = sanatate.

Doamnele pot apela cu incredere la serviciile practicii osteopate pentru a preveni dezvoltarea osteoporozei, printre alte probleme pe care le poate imbunatati sau rezolva aceasta: dureri de spate, lumbago, hernii de disc, torticoli, sciatica, brachialgie, migrene, diminuarea echilibrului sau auzului, sinuzite, astm, ciclu menstrual dureros, returul venos dificil al gambelor, unele cazuri de hypertensiune primara, tulburari digestive si gastrite, entorse etc.

Dl Vasile Patrascu Osteopat D.O. practica cu succes osteopatia in cadrul cabinetului Osteosan (www.osteosan.ro) si poate explica beneficiile acestei practici. Cu o vasta experienta (6 ani de studii la Colegiul Osteopatic European de la Paris, 14 ani fizioterapeut la Spitalul Regional din Sion si un cabinet de osteopatie deschis in 1995 la Pont de la Morge / Sion, Elvetia), dl Vasile Patrascu ia in considerare globalitatea corpului omenesc si, sprijinindu-se pe cunostinte aprofundate in anatomie si fiziologie, trateaza redand mobilitatea si echilibrul necesar intregului corp. Pentru aceasta el intrebuinteaza numai mainile sale.

Printre rezultatele practicarii osteopatiei se numara recastigarea functionalitatii si revenirea generala a sanatatii, un mai bun echilibru al intregului corp cu un mai mare potential fizic si psihic - o crestere notabila a coordonarii si concentratiei, ameliorarea performantelor sportive si a invataturii, stimularea eliberarii unor hormoni benefici cum ar fi dopamina si endorfina.

Metoda Osteosan poate fi practicata oricand si cu regularitate, avand astfel o influenta preventiva si regenerativa (ceea ce mentine corpul intr-o forma buna estetica si de intinerire).

Nu ezitati asadar, doamnelor: sunati cu incredere la Osteosan, unde domnul Vasile Patrascu Osteopat D.O. va va raspunde detaliat la toate intrebarile. Il gasiti la www.osteosan.ro sau contact@osteosan.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri