Constipatia este un factor favorizant pentru foarte multe afectiuni, indeosebi pentru cancerul de colon, de aceea trebuie tratata prin metode naturiste si nu cu ajutorul laxativelor care produc iritatia colonului.

15 Cura cu argila

Cura cu argila din Tibet pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, dimineata, este un remediu excelent pentru o multitudine de afectiuni, intre care se numara si constipatia.
 

16 Tarate

Doua linguri de tarate se pun de seara intr-o jumatate de cana de apa si se consuma dimineata, inainte de masa.

 

Impotriva constipatiei se recomanda urmatoarea reteta: 2 linguri miere de albine + 2 linguri nuci macinate + 2 linguri smantana + 2 linguri tarate de grau + 2 mere rase. Se amesteca toate si se consuma dimineata, pe nemancate, dupa care se bea o cana de ceai de musetel.
 

Se amesteca 2 linguri de tarate de grau cu 1 lingura de miere de albine si o ceasca de lapte cald si se administreaza pe stomacul gol.

17 Dovleac

Se dau pe razatoare 300-400 g de dovleac crud si se mananca zilnic, pe stomacul gol, cu putin ulei de masline sau cu o lingura de tarate de grau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

 

18 Mustar alb

Se consuma dimineata 2 lingurite de boabe de mustar alb cu o lingurita de miere, timp de o luna.
 

19 Extract din mladite de merisor

Se administreaza de trei ori pe zi, cate 40-50 picaturi in 100 ml apa, inaintea meselor principale.

20 Semintele de spanac

Se macina fin 100 g seminte de spanac si se adauga 400g miere. Se administreaza o lingurita de trei ori pe zi.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri