Dulce, picant, amar sau dulce-acrisor, toate aceste gusturi trebuie sa se regaseasca in alimentatia noastra deoarece contribuie la detoxifierea si mentinerea sanatatii organismului.

Dar... cum sa consumam intr-o zi cantitatea de capsaicina necesara pentru ca efectele sa fie vizibile?
Dat fiind faptul ca pentru a acumula cantitatea optima de capsaicina care sa ne faca sa slabim, ar trebui sa consumam zilnic cantitaţi mari de ardei iute si stomacul nostru ar avea de suferit, se cere recurgerea la capsaicina comprimata in tablete invelite cu un strat protector…Chilliburner.

Aceste comprimate nu cauzeaza reactii iritative si mai mult, poate distruge celulele canceroase și determina micșorarea tumorilor in cazul cancerului de prostata, ovarian, pulmonar și mamar.
Proprietatile enumerate mai sus mai sunt insotite si de scaderea colesterolului, ameliorarea durerilor artitice, combaterea durerilor de cap si calmarea congestiei nazale și tulburarilor gastrice.

Capsaicina … component activ al suplimentului de slabit Chilliburner
Pe langa beneficiile enumerate mai sus, proprietațile capsaicinei stau si la baza slabirii sanatoase pe care o propune Chilliburner.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Chilliburner, acest concentrat natural pe baza de ardei iute, este aliatul cel mai potrivit in lupta impotriva kilogramelor. Fiind prelucrat pe baza unei tehnologii patentate in microcapsule ce protejeaza impotriva iritarii sistemului digestiv şi a cavitaţii bucale, acest preparat va ajuta sa scapati de kilogramele in plus fara sa faca rau organismului.

Gustul dulce-acrisor...stiu ca deja inghititi in sec
Desi lasa o senzatie de multe ori neplacuta in gura, alimentele cu gust dulce-acrisor au proprietaţi energizante şi racoritoare.

Visinele, unele dintre cele mai cunoscute fructe cu gust acru, contin vitamina C si mai putine zaharuri decat ciresele. In ciuda lipsei de zaharuri, potasiul pe care il contin contribuie la furnizarea unei cantitati de energie optime organismului, dar si la arderea caloriilor.

Un alt fruct indragit in perioada verii, zmeura, are proprietati antimicrobiene si anticarcinogene si este o sursa importanta de vitamina C.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Gustul amar...efect medicinal

Gustul amar are un puternic efect detoxifiant si se regaseşte in plantele medicinale si in legume.

Castravetele, o leguma consumata cu incredere vara de cei mai multi dintre noi, contine cantitati mari de vitamina B si alte minerale. Are proprietati diuretice, ajutand organismul sa elimine toxinele si mentinand tesuturile si pielea sanatoase.

Ciocolata neagra, un alt aliment cu gust amar insa destul de indragit, reduce tensiunea arteriala si riscul diabetului - afectiuni responsabile de atacurile de cord si atacurile cerebrale.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri