Ridurile fac parte din procesul natural de imbatranire si apar odata cu inaintarea in varsta. Descopera 10 tratamente naturiste cu efecte miraculoase asupra ridurilor!
Masca cu fructe de padure

Datorita continutului lor mare de antioxidanti, fructele de padure pot fi folosite atat intern cat si extern pentru a combate ridurile. Asadar, aveti nevoie de un pahar de suc proaspat de fructe de padure, se amesteca cu un albus de ou batut spuma, cu 20 de picaturi de apa de trandafiri si 10 picaturi de tinctura de smirna. Se aplica pe fata curata si se lasa la actionat o ora. Se spala apoi cu apa calduta in care amestecati 15 g de bicarbonat de sodiu.

Tratament naturist pe baza de mac

Pentru a preveni aparitia ridurilor se recomanda o infuzie de petale de mac cu care se spala fata dimineata si seara. Se ia un pumn de petale de mac si se lasa la infuzat o jumatate de ora intr-un pahar cu apa fierbinte. Dupa strecurare, se spala fata cu un tampon.

Crema antirid cu migdale


Iata un tratament naturist pe baza de migdale care promite sa aiba efecte minunate. Se topesc 50 de grame de ceara de albine cu 50 de grame de cetaceu si 50 de grame de sapun fin in beau marine. Se piseaza 25 g de migdale decorticate si se amesteca cu ceara topita energic. Se adauga 50 de grame de alcool de 90 de grade, 700 ml de apa distilata si 15 grame de apa de orz. La final se adauga si un gram de ulei de lavanda sau de roze. Dupa ce s-au mixat toate ingredientele bine, se filtreaza si se pastreaza intr-un recipient inchis la culoare si depozitat in frigider sau intr-un spatiu intunecos. Se aplica zilnic, inainte de culcare.

Cataplasme cu morcov sau cu portocale

Se spune ca pielea noastra absoarbe tot ceea ce noi ii dam, asa ca niste cataplasme cu morcov sau cu portocale nu vor face decat sa revitalizeze pielea si sa previna formarea ridurilor. Asadar, se taie rondele sau se face suc si se aplica pe fata. Se tine 30 de minute la actionat si se indeparteaza cu apa calduta. Puteti folosi cataplasme de cate ori doriti.

Masca cu galbenus

Oul este alimentul complet si poate fi folosit si pentru a ne conserva frumusetea si tineretea pielii. Iata cum: se amsteca un galbenus cu putina zeama de lamaie si niste crema preparata in casa pana cand se obtine o pasta moale. Se intinde pasta pe fata, pe gat si pe decolteu intr-un strat gros si se lasa la actionat 30 de minute. Se indeparteaza cu o panza umeda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri