Vrei sa ai mereu unghii frumoase si sanatoase? Iata 10 retete de tratamente naturiste pentru acasa pentru a-ti rasfata si ingriji unghiile.
Tratament naturist pentru unghii patate

Un alt tratament naturist pentru unghii patate se realizeaza cu ajutorul a 2 linguri de apa de trandafiri, o lingura de glicerina si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se amesteca si se foloseste la uns unghiile zilnic. Petele vor disparea in cateva zile.

Tratament naturist pentru unghii tari

Daca vi se intampla sa vi se rupa unghiile foarte usor si des, atunci va recomandam urmatorul tratament naturist: se amesteca 5 grame de ceara de albine topita cu un galbenus si cu o lingura de miere si se aplica in fiecare seara pe unghii. Se lasa la actionat peste noapte.

Tratament naturist pentru a accelera cresterea unghiilor

Pentru a va ajuta unghiile sa creasca mai repede si mai sanatoase puteti folosi urmatorul tratament naturist: se pun la fiert 10 linguri de apa cu 1 lingura de ulei sau de glicerina si o jumatate de lingurita de piper rosu. Dupa racire se aplica pe unghii si se lasa la actionat 15-20 de minute dupa care se clateste cu apa calduta. Se recomanda o data pe luna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Tratament naturist pentru accelerarea cresterii unghiilor

Inca un tratament naturist pentru accelerarea unghiilor este amestecul a 2 lingurite de pdra de argila cu 2 lingurite de ulei de masline si 6 picaturi de ulei de levantica. Masca obtinuta se aplica pe unghii, se lasa la actionat 5-10 minute si apoi se indeparteaza cu apa calduta. Acest tratament poate fi aplicat de 2-3 ori pe saptamana.

Tratament naturist pentru ingrijirea cuticulelor

Cuticulele se usuca foarte usor din cauza chimicalelor din detergentii pe care ii folosim la spalatul vaselor, hainelor etc. dar si din cauza acetonei. Aspectul lor poate fi foarte neplacut si, in plus, ele pot afecta cresterea frumoasa si sanatoasa a unghiilor. Este foarte important sa va hidratati cuticulele in fiecare zi. Un tratament naturist pentru a hidrata cuticulele este sa aplicati in fiecare seara inainte de culcare un amestec de ulei de masline cu miere. Se acopera mainile cu manusi si se lasa peste noapte la actionat.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri