5 Iunie 2012 publicat în Tratamente naturiste 148 share-uri

Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Zeolitul este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactiv

Comunicat de presa

Zeolitul este detoxifiant, chelator metale grele, decontaminare radioactiva, regleaza pH-ul, Imunitatea, Oxigenarea celulei, Antioxidant, Distruge celula canceroasa. Este folosit cu rezultate foarte bune in ameliorarea bolilor ficatului, rinichi, colon si mai ales in cancer.

Ce este zeolitul?

Zeolitul este folosit inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza, precum si medicina ruseasca influntata desigur de cultura asiatica. Este folosit de asemenea in medicina multimilenara Ayurveda, practicata de indieni de pe vremea culturii vedice. El a fost "redescoperit" de ultimele cercetari din domeniul cancerului dar si al altor boli ale mileniului trei.

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format pe cale naturala cu milioane de ani in urma, in timpul eruptiilor vulcanice mai vechi sau mai noi de pe Terra. S-a format prin contactul lavei ultrafierbinte emisa de vulcan si apa marii. Dintre cele zeci de tipuri de zeolit, numai unul singur este folosit in terapie, si anume cel denumit clinoptilolit.

Numele i-a fost dat de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, si numele se traduce prin Piatra care Fierbe(ze-lithos), sau Piatra Zeilor(zeo-lithos). Este o aluzie desigur atat la formarea acestuia prin interactiunea lavei cu apa marii, cat si la puterile sale vindecatoare.

In toate culturile si traditiile teologice, zeii au fost cei care l-au invatat pe om si...medicina. Aici ne permitem o paranteza. Ce este acela un zeu? Care este definitia Zeului? Ei bine, un zeu este o functie creatoare a Universului. Sunt entitati trimise de Universul/TOT/Dumnezeu din El Insusi, si dotate cu misiuni si puteri creatoare. Ei au creat Omul, au creat civilizatii, culturi, teologii, morala si legile/poruncile. Ultimul Zeu cunoscut, trimis de Creator este Iisus Christos( in limba traca Aesus Christeos - fiul zeilor blonzi), a carui viata si sacrificiu au avut menirea de a-l face pe om mai bun, de a-l readuce acolo de unde a fost gonit, adica in Lumina.

Originea dubla a omului, Telurica si Divina, precum si Liberul arbitru, dar mai ales activitatile ezoterice ale anumitor Societati Secrete, l-au indepartat temporar pe OM de la misiunea sa, dar ...nu este niciodata prea tarziu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri