8 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 25 share-uri

Matreata se insoteste adesea de mancarimi si alte tulburari ale scalpului si parului, inflamatii, inrosiri, caderea parului sau ingrasarea accelerata a parului.

Masaj capilar cu ulei de ricin si zeama de lamaie

Se recomanda o data la trei zile folositea unui tampon imbibat intr-un amestec de o lingura ulei de ricin si zeama de la o jumatate de lamaie – se maseaza scalpul cu tamponul imbibat in amestecul uleios.
Se lasa amestecul sa actioneze pana dimineata, apoi se curata parul cu sampon.

Musetel, otet si mere

Matreata poate fi combatuta folosind un amestec din ceai de musetel concentrat, otet si mere. Se foloseste decoctul pbtinut din fierberea unui mar taiat in 4 intr-un litru de apa. Cand e fierbinte se adauga 3 plicuri de musetel si se obtine astfel infuzia de planta. Apoi se adauga 3 linguri de otet. Se clateste parul dupa spalare cu aceasta solutie. Nu se clateste parul cu apa dupa folosirea amestecului.

Citeste articolul integral pe Healthy.ro

Iti recomandam si alte articole de pe Healthy:

Lintea, din nou la moda

Dieta TLC - Dieta care iti schimba viata

20 Beneficii ale dansului pentru sanatate

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri