Uleiul de argan supranumit si 'Aurul Marocului' ramane unul dintre cele mai rare uleiuri din lume. Unanim recunoscut ca un adevarat miracol anti-imbatranire, antioxidant puternic si emolient, regenerator si restructurant, antiinflamator si cicatrizant, uleiul de Argan protejeaza pielea de radicali liberi.

Comunicat de presa

Uleiul de Argan are efect antirid, dar este recunoscut si pentru prevenirea imbatranirii pielii. Este folosit cu succes in tratarea exemelor si a psoriazisului, acneei, cicatricilor. Se foloseste in remodelare corporala cu efect antivergeturi si pentru masajul anticelulitic dar este si un foarte bun remediu pentru par degradat, par cu matreata, unghii fragile si arsuri solare.

Uleiul de argan este produs din boabele arborelui de Argan din Maroc si este apreciat pentru proprietatile nutritive , cosmetice si medicinale. Copacul de Argan este o specie foarte bine adaptata la seceta si alte conditii de mediu dure specifice zonei de sud-vest din Maroc. Diversele specii de copaci din familia Argania care au acoperit in trecut toata Africa de Nord dar au disparut si sunt aflate sub protectia UNESCO in present . Acest arbore creste in salbaticie si soluri semi-aride avand un sistem radicular foarte adanc si ajuta la protejaraea impotriva eroziuniii solului si avansarii desertului Sahara.

"Aurul Marocului" - Beneficiile uleiului de argan

Uleiul de argan supranumit si "Aurul Marocului" ramane unul dintre cele mai rare uleiuri din lume din cauza zonelor mici si foarte rare de crestere si este foarte apreciat de foarte multe peroane care doresc sa-si imbunatateasca aspectul pielii si a parului.

ulei de argan

Pentru a obtine un litru de ulei, este necesara productia a circa 6 arbori Argania Spinosa. Uleiul pur nu contine niciun fel de substante chimice sintetice care ar putea irita pielea sensibila.

Datorita continutului sau ridicat de acizi grasi nesaturati, antioxidanti si vitamina E, Uleiul de Argan este un remediu foarte bun, fiind tot mai intens utilizat in industria cosmetica.

Unanim recunoscut ca un adevarat miracol anti-imbatranire, cu numeroase alte proprietati la fel de importante in diferitele tratamente cosmetice. Antioxidant puternic si emolient, regenerator si restructurant, antiinflamator si cicatrizant, Uleiul de Argan este absorbit rapid in piele si nu lasa urme. Totodata protejeaza pielea de radicali liberi, reduce umflaturile si amelioreaza durerile musculare.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Uleiul de Argan, 'aurul Marocului': miracol antiimbatranire si antioxidant puternic.