In ziua de azi conceptul de medicina alternativa a devenit mai popular decat era inainte. In prezentul articol vom prezenta 7 avantaje ale acesteia:

Comunicat de presa xingshenzhuang.ro

7 avantaje ale medicinii alternative

1. Tratament holistic. Cele mai multe metode de tratament alternativ sunt cele holistice. In ciuda faptului ca si medicina occidentala este focalizata pe tratamente preventive, metodele medicinii alternative precum medicina traditionala chineza si Ayurveda sunt mai incluzive. Ele cerceteaza sanatatea spirituala, fizica si emotionala si incearca sa priveasca fiinta umana ca un intreg in care fiecare parte care il alcatuieste influenteaza si este influentata de celelalte.

2. Aceeasi metoda de tratament nu este indicata pentru toate persoanele, deoarece fiecare este unic din punct de vedere fizic, mental si spiritual.

De aceea doua persoane care au aceeasi boala si acelasi nivel al bolii, una supravietuieste si cealalta nu, una raspunde foarte bine la tratament si alta nu.

3. Nu are reactii adverse in cele mai multe din cazuri. Este mai important sa gasesti cauza bolii si sa o tratezi, in loc sa te concentrezi asupra simtomelor, asa cum face medicina moderna. Odata cauza eliminata, afectiunea respectiva nu va mai apare. Daca vindecam doar efectele de suprafata, dupa o anumita perioada de timp se constata ca boala reapare datorita faptului ca nu am schimbat nimic in straturile profunde ale fiintei acolo unde salasluieste de fapt dezechilibrul care a produs-o.

4. Medicamentele naturiste au in general costuri mici. Asta inseamna ca in general si le pot permite si familiile care au o situatie financiara precara.

5. Medicamentele sunt in general "verzi". Adica ingredientele lor sunt naturale, fara substante chimice si diferite prelucrari.

6. Ingredientele medicamentelor sunt disponibile in farmacii, asa ca oricine isi poate face propriul medicament, controland intreg procesul.

7. Medicina alternativa recunoaste ca simptomele fizice se dezvolta doar atunci cand ignoram semnele si simptomele mentale si emotionale. Asa ca iti da libertatea sa te confrunti cu ele atunci cand apar pentru ca apoi simptomele fizice sa nu se mai dezvolte.

Iti recomandam si articolul:

Medicina holistica, metoda alternativa care poate preveni bolile


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri